Dow Class Market - Comercializare, instalare si intretinere usi industriale si de garaj automate, Bucuresti

Rampe de incarcare

Rampele de încarcare Hörmann sunt solutiile elaborate în vederea uniformizarii convenabile a diferentei dintre feluritele platforme ale camioanelor si rampele de încarcare. Astfel încarcatura poate fi introdusa sau scoasa din camion printr-o singura miscare orizontala.Constructiile solide din otel, cu o platforma rezistenta la torsionare, niveleaza planurile chiar si în cazul unor încarcari inegale ale camioanelor, ceea ce le înclina într-o parte.Fiabila instalatie hidraulica cu 2 cilindri de ridicare si un cilindru pentru clapa rabatabila sau telescopica se potriveste tuturor situatiilor, este usor de operat si, mai ales, sigura. Deoarece aceste rampe de încarcare sunt prevazute cu ventile de siguranta în cilindrii de ridicare, pentru oprirea în caz de urgenta, acestea sunt asigurate foarte repede. Acest aspect este important atunci când un camion porneste prea devreme având înca rampa asezata pe platforma sa.Hörmann va ofera solutia corecta pentru orice situatie de încarcare si descarcare eficienta. Lasati-i pe specialistii în tehnica de încarcare de la Hörmann sa va sfatuiasca pe larg.
Ce varianta constructiva preferati dumneavoastra?
Noi va oferim diverse modele de montaj pentru toate metodele si sistemele posibile.
Toate variantele de montaj sunt aplicabile pentru rampe de egalizare cu clapa rabatabila sau telescopica
Modelul cu rama F
Rama autoportanta, închisa lateral.Pro? le cornier pe laterale si la spate

 

Modelul cu rama FR
Rama autoportanta, închisa lateral.Pro?le cornier si ancore pe laterale si la spate. Lateral sunt prevazute pro?le de pozitionare.Deosebit de apte pentru înglobareaîn prefabricatele de beton. Înaltimea maxima de înglobare 250 mm.
Cornierele de pozitie însurubabilepot fi plasate pe partea dorsala

Modelul cutie tip B
Rama autoportanta, închisa pe 3 laturi,pro?le cornier pe margine si ancore pe lateral si în spate. Lateral sunt prevazutecorniere de pozitie.O folie trebuie sa protejeze rampa de egalizare la turnarea betonului.

Galerie foto
  • ...