Day Vet - Cabinet Veterinar Bragadiru

Tratamente veterinare

Colaboram pentru a ne asigura ca animalul dumneavoastra se vindeca
Anumite probleme si afectiuni necesita tratament ulterior si supravegherea medicului veterinar. Fie ca vorbim de consiliere, preventie, diagnostic sau administrarea de medicamente in timp, la cabinetul veterinar DayVet din zona Cartierul Latin, animalutul dumneavoastra imblanit beneficiaza de cea mai buna ingrijire. In functie de diagnostic, in clinica noastra se pot efectua tratamente medicamentoase, perfuzii, interventii chirurgicale, castrari caini si pisici. 

 

De asemenea putem sa va ajuta cu proceduri clinice speciale ca de exemplu punctiile, sondaje vezicale, tratamente perfuzabile, remedierea fracturilor si multe altele. 

Tratamentele specifice sunt foarte importante in rezolvarea problemelor medicale. In clinica veterinara DayVet Bragadiru, deciziile sunt luate in urma unor investigatii paraclinice amanuntite (ecografii, analize medicale veterinare, EKG, examene citologice, teste rapide, etc.) care ne vor permite sa stabilim un diagnostic corect.

 

Daca aveti nevoie de tratamente veterinare in zona Cartierul Latin – Bragadiru Ilfov, va rugam sa ne contactati pentru programari si alte detalii.

Galerie foto
  • ...