Day Vet - Cabinet Veterinar Bragadiru

Consultatii veterinare

Cabinetul veterinar DayVet din zona Cartierul Latin Bragadiru ofera consulatii focalizate, in functie de nevoile animalului dumneavoastra: consultatii veterinare pentru pui, consultatii veterinare de rutina si consultatii veterinare de specialitate. Puii au nevoi speciale, de aceea, in cadrul acestor consultatii veterinare medicii nostri va vor explica imporatanta vaccinarilor, a sterilizarii si a deparazitarilor interne si externe. De asemenea, trebuie inteles rolul pe care il joaca ingrijirea si nutritia in viata animalului dumneavoastra de companie.

Controalele de rutina au rolul de a preveni sau a trata in stadiu incipient afectiunile care pot aparea. Medicii specialisti vor analiza starea generala a ogranismului si vor interveni cu investigatii de specialitate acolo unde este cazul. In cadrul consultatiilor veterinare de specialitate se vor face toate investigatiile necesare pentru stabilirea unui diagnostic si se va recomanda tratamentul necesar pentru tratarea afectiunilor.

Va asteptam sa ne contactati oricand pentru o programare sau pentru orice detalii legate de sanatatea si buna crestere a animalului dumneavoastra.

Galerie foto
  • ...