Day Vet - Cabinet Veterinar Bragadiru

Veterinar la domiciliu

Atunci cand este nevoie, noi putem veni la dumneavoastra
Deplasarea la domiciliu, nu este dedicata doar urgentelor veterinare, ci si cazurilor in care este necesar animalului aflat sub tratament sa nu se deplaseze pana la cabinetul veterinar, pentru a evita o stare accentuata de stres sau chiar pentru a evita agravarea starii de sanatate.
Serviciul nostru de consultatii veterinare la domiciliu, vine in sprijinul proprietarilor de animale care nu se pot deplasa pana la clinica DayVet.

Cand este necesar sa apelati la serviciile unui veterinar la domiciliu?
1. Cand animalul dumneavoastra nu poate fi transportat din motive pur medicale
Chiar daca discutam de o boala cronica sau de un animal foarte batran care nu suporta cu usurinta un drum pana la clinica veterinara, consultatia la domiciliu este solutia.
2. Cand animalul dumneavoastra se streseaza excesiv
Exista situatii in cazul anumitor animale de companie care devin mult prea agitate pe drum sau in cabinetul veterinar si se manifetsa extrem (tremurat puternic, schelalait, agresivitate, etc) iar in acest caz este nevoie sa apelati la serviciile unui veterinar care se deplaseaza la domiciliu in zona Cartierul Latin – Bragadiru
3. Cand este nevoie de observare directa pentru mai mult timp
Pentru cazurile medicale mai dificile, in care nu exista solutii evidente sau atunci cand exista probleme serioase de comportament, este necesar ca medicul veterinar sa observe mediul in care traieste animalul. Proprietarii isi dau adesea silinta sa descrie in detaliu anumite aspecte, insa uneori se intampla sa le scape exact amanuntul cel mai important din cauza subiectivitatii si implicarii emotionale excesive. De aceea, observarea mediului de viata, poate fi cheia succesului unui diagnostic.
4. Eutanasierea la domiciliu
5. Mai multe animale de companie
Daca aveti un numar mai mare de animale si este aproape imposibil sa le transportati pe toate in acelasi timp, pentru un control de rutina, atunci vizita la domiciliu a medicului veterinar in Cartierul Latin, este o solutie salvatoare.

 

Oricare ar fi problema animalului dumneavoastra de companie, va invitam sa ne contactati pentru servicii de medicina veterinara in zona Cartierul Latin – Bragadiru

Galerie foto
  • ...