Dava Music School - chitara, tobe, audio Bucuresti

Curs inginerie audio

Cursul de inginerie audio prezent în cadrul Dava School te va învata sa folosesti unelte precum EQ-ul, panoramarea, pregatirea unei piste pentru efecte (reverb, Delay, Chorus) sau numeroasele tipuri de semnal.

Lectiile au drept obiectiv principal îndeplinirea scopurilor pe care si le-a creat un student cu privire la ingineria audio. Cursul se adreseaza oricarei persoane dornice de a studia crearea de piese calitative. Pe parcursul modulelor de studiu, cursantii vor întelege de ce este importanta calitatea audio, ce este mixajul, care sunt etapele de lucru si care sunt diferitele abordari si efectele lor asupra produsului final.
 
Îti va fi de folos acest curs daca:
Vrei sa te familiarizezi cu mixingul si masteringul
Vrei sa înveti live audio
Vrei sa înregistrezi un demo sau sa produci un album cu o trupa
Vrei sa compui muzica de orice gen (electronica, rap, rock, pop, etc)
Esti la început de drum în cariera de inginer de sunet sau tehnician
Esti un muzician care vrea sa obtina un sunet final de calitate pentru melodiile sale
Îti face placere sa înveti lucruri noi si utile.
 
Cursurile includ necesarul despre echipamente, componente, setari, programe; dar si un cadru teoretic si practic care te va ajuta sa întelegi notiunile cu care vei lucra: acustica, amplificarea sau principiile sunetului. Cu atât mai mult, vei întelege importanta pe care o are o înregistrare asupra calitatii unui mixaj si cum functioneaza compresia pentru a îmbunatati sound-ul.
Softurile utilizate sunt Cubase, Pro Tools, Reason, Ableton, dar nu ne limitam doar la ele
 
În cadrul lectiilor, studentii vor întelege ce este sunetul, din ce este compus, cum poate fi manipulat si masurat. De asemenea, cadrul teoretic acopera informatii esentiale despre instrumentele acustice si electronice, alaturi de importanta lor în armonia muzicii. Nu în ultimul rând, cursul prezinta echipamentul si folosul acestuia în desfasurarea evenimentelor live (microfoane, mixere, amplificatoare, boxe, procesoare, egalizatoare, panoramare).

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0724400996
Str. Domnita Florica, nr. 9, Sector 4
Distribuie