Dava Music School - chitara, tobe, audio Bucuresti

Cursuri de chitara

De la mic la mare, de la începator la avansat, de la jazz la rock, lectiile de chitara prezinta un hobby artistic prin care o persoana se poate cunoaste si modela, nu doar din perspectiva muzicala, ci si prin cea a individualitatii sale.
 
Dava School te va ajuta sa te identifici cu aceasta pasiune si sa îti croiesti un stil propriu. Cursurile pornesc cu un modul introductiv si cu exercitii special alese pentru nivelul de începator, apoi cresc gradual. Acestea se pot modifica sau modela în functie de nevoile fiecarui cursant, oferind mai multa flexibilitate.
  
 
 
 
Scoala prezinta o varietate de chitare si de alte echipamente muzicale ce sunt puse la dispozitie elevilor în intervalul lectiilor pe care le urmeaza. Vei avea nevoie de o chitara pentru a repeta acasa, dar daca ajungi la noi de la scoala/ facultate/ munca si nu o poti lua dupa tine, îti dam noi!

Primele cursuri prezinta elementele introductive ale sferei muzicale: acorduri, pozitionari, tehnici specifice chitarei, game, etc. Alaturi de partea teoretica, elevii vor putea aplica informatiile acumulate prin exercitiile si piesele oferite în materialele pe care le vor urma.
  
 
 
 
Daca nu esti la prima întâlnire cu chitara si consideri ca stii elementele de baza ale acesteia, exista si optiunea de a face cursuri „custom”, pentru a învata tehnici noi si pentru a le aprofunda pe cele cunoscute deja.
 
Esti deja persoana care cânta în jurul focului de tabara, însa vrei sa cresti? În cursurile pentru avansati se vor studia exercitii si melodii mai dificile din punct de vedere tehnic pentru te ajuta sa creezi un stil personalizat prin improvizatii si piese proprii.
  
 
 
 
Dava School recomanda minim doua lectii de instrument pe saptamâna pentru ca studentul sa dobândeasca informatiile muzicale în cel mai optim mod. Daca timpul nu permite, se recomanda macar un curs saptâmanal, deoarece elevii vor putea învata de la profesor tehnicile si informatiile corecte, într-o ordine logica ce va garanta progres în cel mai scurt timp.

  
 
 
 
Studiul individual este foarte important deoarece, prin acesta, studentii îsi formaza deprinderile muzicale în asa fel încât ei vor putea trece la urmatoarea lectie, executând exemplar practicile predate anterior. Se recomanda un studiu de cel putin 30 de minute zilnic pentru a putea avansa „încet, dar sigur”. Pentru rezultate mai spectaculoase, oricât peste o ora pe zi va face minuni.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0724400996
Str. Domnita Florica, nr. 9, Sector 4
Distribuie