Dava Music School - chitara, tobe, audio Bucuresti

Cursuri tobe

Dava School ofera lectii de tobe pentru doritorii de toate vârstele. Aici vei putea învata sa cânti piesele tale favorite, indiferent de stilul muzica: rock, jazz, blues, alternative, pop, experimental sau chiar sa creezi melodii noi datorita exercitiilor si a teoriei care te ajuta sa întelegi insturmentul, si sa te bucuri de toate beneficiile pe care ti le ofera. 

Cursurile de tobe se desfasoara individual, toate lectiile fiind predate într-un stil prietenos si personalizat pentru fiecare student în parte.
Un instrument activ atât fizic, cât si din antrenant mintal, bateria (toba) dinamizeaza întreg corpul si logica persoanei. Astfel, chiar daca începi aceasta noua etapa artistica doar din curiozitate, vei simti curând placerea de a cânta piese; si chiar de a le cânta în fata unui public entuziasmat (la fel ca tine).

Alaturi de avantajul de a oferi energie persoanelor, tobele sunt considerate drept o activitate recreativa care reduce stresul si ajuta la o formare puternica a coordonarii si a atentiei distributive. Mai mult, cursurile de tobe pot fi descrise drept antrenamente fizice deoarece setul de percutie este un instrument care lucreaza cu tot corpul tau. În plus, tobosarul este cel care da startul si pastreaza viteza pieselor dintr-o trupa, ghidându-si colegii.
Înainte de lectiile propriu-zise de tobe, se va desfasura o sesiune scurta de 10-15 minute, pentru ca profesorul sa stabileasca nivelul pe care îl are viitorul cursant si pentru ca acesta sa îi ofere cele mai bune indicatii si sfaturi. Este important sa pastrezi un echilibru si o continuitate saptamânala a cursurilor pentru a-ti dezvolta abilitatile usor si placut.
 
Lectiile sunt realizate în functie de nivelul elevilor. Pentru începatori vor fi predate informatii despre toba, partitura, deprinderi, lovituri corecte si folosirea betelor, cât si exercitii usoare, dar care cresc gradual. Intermediarii vor învata piese si executa exercitii de dificultate medie si tehnici noi. Pentru persoanele de la nivelul avansat se va pune accent pe improvizatii si pe aducerea tehnicii la un nivel cât mai ridicat.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0724400996
Str. Domnita Florica, nr. 9, Sector 4
Distribuie