Das Group - Contabilitate si consultanta fiscala, Bucuresti

Preinsolventa si insolventa

Oferta Das Group include cele mai bune servicii de restructurare si insolventa. Totul, pentru a va salva afacerea. Va asiguram ca orice client are la indemana cele mai bune solutii pentru a trece peste momentele dificile.

Pentru atingerea acestui obiectiv, solutiile vor fi gandite si implementate impreuna cu dumneavoastra, in functie de particularitatile situatiei

Pentru sanatatea afacerii dumneavoastra folositi experienta noastra pe directia de preinsolventa Compania dumneavoastra poate avea sanse de redresare daca apelati la serviciile de consultanta oferite de catre expertii DasGroup.

Procedura insolventei presupune o serie de analize efectuate asupra afacerii, urmare a carora managementul companiei poate lua cea mai buna decizie, avand la dispozitie cele mai complete informatii cu privire la impacul deciziilor sale in plan juridic, comercial, operational si financiar.

Compania dvs. nu este insolvabila, dar este in dificultate?

Atunci cand va confruntati cu probleme semnificative de flux de numerar, negocierea cu creditorii pare a fi o oportunitate de a pune compania pe drumul cel bun. Pentru a depasi dificultatile aparute puteti utiliza o procedura de mandat ad-hoc. Aceasta procedura introduce un nou mecanism pentru a acorda ragaz debitorului, de a adopta solutii, atunci cand se confrunta cu dificultati de ordin juridic, economic sau financiar.

Mandatul ad-hoc este nascut din practica instantelor comerciale, care dupa ani de zile de aplicare a normelor existente in materie de insolventa, a dovedit ca falimentul prematur al debitorului nu este cea mai buna solutie, nici pentru salariatii si nici pentru creditorii sai.

Compania dumneavoastra se confrunta cu probleme grave?

Puteti alege calea concilierii intr-o procedura de concordat preventiv. Depinde de decizia dumneavoastra ca misiunea de restructurare sa fie încredintata unui specialist in acest tip de procedura si de recuperare a societatilor aflate in dificultate. Aceasta negociere va fi oficializata prin semnarea unui acord intre companie si creditorii sai, mentionand situatia sa, problemele cu care se confrunta si solutiile propuse.

In calitate de creditor daca executati o societate in dificultate, este verificat faptul ca veti primi mai putin decat in cazul in care acordati o sansa debitorului pentru a depasi aceasta stare.

Nu se poate evita insolven?a?

Un rol esential in procedura insolventei ii revine administratorului judiciar, responsabil, in special, cu realizarea urgenta a tuturor actiunilor necesare procedurii de administrare judiciara, cu supravegherea gestionarii si a lichidarii bunurilor propuse in planul de reorganizare.

Exigentele DasGroup in calitate de administrator judiciar privesc garantarea impartialitatii si a independentei sale, a experientei in gestionarea afacerilor de restructurare, responsabilitate si respectarea codului de etica profesionala.

Ca lichidatori judiciari, practicienii nostri au o pregatire speciala care poate sa ofere garantii specifice in ceea ce priveste competenta acestora privind procedurile de lichidare. In aceasta etapa procedurala se urmareste cu prioritate adoptarea masurilor urgente care sunt necesare pentru a proteja bunurile care fac obiectul procedurii falimentului.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213277605; 0723194555
Str. Turturelelor, Nr. 11A, Phoencia Business Center, Sector 3, Bucuresti
Distribuie