Das Group - Contabilitate si consultanta fiscala, Bucuresti

Servicii de consultanta financiara si fiscala

Poate inca va intrebati de ce este atat de necesara prezenta unui consultant fiscal în activitatea de zi cu zi. Iata cateva motive: numarul mare de reguli si obligatii fiscale si birocratia apasatoare.

Experienta echipei noastre in domeniul aplicarii legislatiei fiscale si a reprezentarii societatilor la controalele de specialitate recomanda alegerea serviciilor oferite de DasGroup.

Serviciile se adreseaza tuturor categoriilor de subiecti fiscali: persoane juridice romane si straine, persoane fizice rezidente sau nerezidente, persoane fizice autorizate, reprezentante, ONG-uri, sedii permanente, asocieri intre persoane etc..

In cadrul activitatii desfasurate oferim consultanta financiara si fiscala generala si personalizata, specializata pe domenii de activitate in functie de nevoile intreprinzatorilor. Serviciile noastre sunt armonizate cu standardele internationale de contabilitate si contabilitate simplificata pentru microintreprinderi.

Oferim consultanta incepand cu infiintarea societatii, alegerea codurilor CAEN, explicarea formelor de impozitare si a modului de calcul a impozitului pe profit si venit, explicarea statutului de platitor sau neplatitor de TVA, consiliere privind impozitul pe salarii si contributiile salariale.

Oferim serivicii de consultanta financiara si indrumare privind organizarea activitatii in general si a gestiunilor, punctelor de lucru in detaliu.

Sustinem intreprinzatorii si dezvoltarea financiar-economica a acestora prin explicarea notiunilor de economie si fiscalitate fara de care este greu de crezut ca poate fi condusa o afacere cat de mica, cum ar fi:

  • regimurile de facturare si gestiunea facturilor, registrul de casa, circulatia si evidenta numerarului, folosirea casei de marca;
  • perioadele fiscale de raportare si perioadele de plata a impozitelor si taxelor;
  • regulile privind tranzactiile intracomunitare si cum se respecta acestea.

Serviciile oferite de departamentul nostru de consultanta fiscala si financiara sunt:

  • consultanta in probleme de impozite si taxe;
  • consultanta privind reglementarile valutare, operatiunile de import export, cod vamal, evitarea dublei impuneri, tranzactii internationale;
  • alerte fiscale in functie de profilul societatii;
  • rapoarte si revizuiri fiscale menite sa identifice si sa clarifice obligatiile fiscale ale companiilor;
  • simularea unui control fiscal pentru a verifica calculul si varsarea taxelor si impozitelor;
  • identificarea de strategii fiscale si solutii legale alternative in functie de specificul fiecarei companii;
  • probleme specifice legate de armonizarea cu legislatia UE.
Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213277605; 0723194555
Str. Turturelelor, Nr. 11A, Phoencia Business Center, Sector 3, Bucuresti
Distribuie