Firma Constructi- Renovari, amenajari interioare si exterioare, Bucuresti

Constructie case la Rosu

Unul dintre serviciile pe care Firma Constructii le ofera clientilor sai este realizarea de case la rosu. Avem in portofoliu, in cei peste sapte ani de experienta zeci de proiecte de case la rosu executate pe intreg teritoriul Romaniei. Aditional, pe langa acest serviciu, putem oferi si servicii precum amenajari interioare sau exterioare, instalatii electrice sau instalatii sanitare. Totodata, putem prelua proiectul dintr-o faza intermediara. Pentru ca termenul de „casa la rosu” este de multe ori ambiguu, vom dezvolta subiectul pentru a oferi potentialilor clienti informatia de care au nevoie.O casa la rosu este un imobil care presupune ridicarea structurii, fara a cuprinde finisajele interioare si exterioare si exteriorul acoperisului.

Practic, ridicarea unei case la rosu presupune urmatoarele operatiuni:

  • Trasarea in spatiu conform planului de amplasament din proiect
  • Saparea, armarea si betonarea fundatiei, potrivit specificatilor tehnice dispuse de proiectant
  • Zidirea peretilor interiori si exteriori
  • Realizarea armaturilor si betonarea elementelor de structura ai imobilului (stalpi, plansee, etc) precum si realizarea scarilor interioare, daca imobilul este prevazut cu etaj/ etaje
  • Realizarea structurala a acoperisului, fara a include acoperirea propriuzisa a casei

 Acest tip de proiect ofera in principal avantajul ca va veti putea amenaja caminul dupa gusturile personale. Totodata, deloc de neglijat este pretul, de multe ori cu pana la 50% mai mic decat pretul unui imobil la cheie.Acest aspect este imperativ de a fi luat in calcul mai ales daca nu dispuneti dintr-o data de fondurile necesare ridicarii unei case la cheie.Foarte important de mentionat, pentru ca Dumneavoastra , ca potential client, sa va faceti calcule cat mai corecte, este faptul ca o casa la rosu nu cuprinde nici partea de instalatii electrice (cablaje si tot ce tine de instalatia electrica) si nici partea de instalatii sanitare (tevi de apa, gaze, racoradare la retelele de utilitati). Toate acestea vor fi adaugate ulterior de beneficiarul lucrarii.Pentru ridicarea unei case la rosu garantam utilizarea unor materiale de inalta calitate care si-au dovedit pe parcursul anilor durabilitatea. Pentru armaturi folosim otel special tratat laminat la cele mai inalte standarde, iar zidaria poate fi realizata din materiale de tip BCA sau caramida. Pretul proiectului difera in funtie de materialele alese. Pentru un deviz estimativ, va rugam sa ne contactati !

Conceptul de casa la gri

Un alt tip de lucrare pe care Firma Constructii il pune la dispozitia Dumneavoastra este casa la gri.Spre deosebire de casa la rosu, casa la gri nu cuprinde finisajele interioare. Achizitionarea unei case la gri este mai avantajoasa deoarece aceasta este tencuita, are acoperisul complet si tamplaria montata, precum si instalatiile electrice. totodata, casa este racordata la retelele nationale de gaz, canalizare si apa, proprietarului ramanandu-i sarcina de a-si alege finisajele interioare, dupa gustul si bugetul de care dispune. Este probabil varianta cea mai convenabila pentru un client pretentios, care stie exact ceea ce doreste.Bineinteles, in functie de dorinta clientului, putem oferi in continuare serviciile de amenajare interioara, respectand intocmai indicatiile si standardele impuse de catre beneficiar.Pentru orice alte pachete personalizate va rugam sa ne contactati cu incredere. Vom gasi pentru dumneavoastra solutia optima.

Galerie foto
  • ...