Minimal Cofetarie - Bucuresti

Torturi pentru Botez

In fiecare familie botezul este un eveniment deosebit de emotionant si important. Este ziua in care este crestinat cel mai tanar membru al familiei, iar de cele mai multe ori aceasta presupune si o petrecere fastuoasa la care participa numai cele mai dragi rude si prieteni. Bineinteles, ca orice alt eveniment fastuos si acesta necesita planificari si pregatiri minutioase. Cofetaria Minimal iti vine in ajutor cu cele mai delicioase torturi de botez cu livrare gratuita.

Oferta noastra iti pune la dispozitie unele dintre cele mai variate modele, ideale pentru botezul micutului tau. Alege modelul dorit, compozitia preferata si accesoriile potrivite, iar de restul ne ocupam noi. Asiguram inclusiv livrare gratuita pentru tortul de botez comandat. Daca deja ai parcurs modelele noastre si nu ai gasit ceea ce cautai atunci iti oferim posibilitatea de a personaliza tortul de botez. Precum adevarati artizani ai dulcelui, echipa noastra de cofetari va realiza comanda ta in functie de preferintele si cerintele tale. Lasa grija tortului in seama noastra si savureaza momentele importante ale acestui pretios eve

Dintre numeroasele torturi Minimal pentru botez, acest model cu 2 etaje imbracat in martipan alb este o optiune extrem de delicioasa si eleganta pentru a sarbatori un eveniment atat de important precum crestinarea micutului tau. Desi este un tort simplu si cu un design deosebit de rafinat, are detalii stilistice care il definesc precum un dulce care celebreaza bucuria copilariei, iar cromatica alb si maro-ciocolatiu creeaza un frumos contrast intre finetea eleganta a martipanului si savoarea irezistibila a unui desert de ciocolata.

Cele doua niveluri ale tortului sunt imbracate complet in martipan alb. Forma sa rotunda este una clasica, potrivita atat botezurilor fastuoase, cat si celor restranse . Primul nivel este decorat cu o pamblica subtire si ingusta de martipan maro dublata de doua randuri de buline, unul alb si unul maro. Al doilea etaj este decorat cu acelasi tip de pamblica de martipan maro insotita de un sir de buline albe si maro. Iar partea superioara a tortului este completata de un mesaj personalizat dedicat sarbatoritului. Este un tort splendid care ne reaminteste ca fiecare eveniment important trebuie marcat cu un dulce pe masura, capabil sa ne impresioneze papilele gustative si sa ne inspire pofta de viata.

COMANDA

niment.

Galerie foto
  • ...
  • ...