Minimal Cofetarie - Bucuresti

Torturi Pentru Nunta

Ziua nuntii este una dintre cele mai frumoase zile din viata ta. Tocmai din acest motiv totul trebuie sa fie organizata perfect pana la cel mai mic detaliu, iar tortul de nunta nu este o exceptie. Dimpotriva este poate cel mai delicios moment al petrecerii de nunta, un moment care poate garanta reusita evenimentului.

Suntem siguri ca deja ai visat si vizualizat tortul perfect de nenumarate ori si ca singurul lucru care sta in calea ta este gasirea echipei de cofetari care sa-l transforme in realitate. Cofetaria Minimal iti pune la dispozitie impresionanta sa experienta in prepararea celor mai gustoase si minutioase modele de torturi de nunta si iti promite ca de la blat la glazura, tortul tau va fi exact asa cum ti l-ai dorit. O delicioasa surpriza care negresit ii va cuceri iremediabil pe toti cei prezenti la nunta ta.

Comanda tortul de nunta de la Cofetaria Minimal. Asigura-te ca acest important aspect al petrecerii de nunta va fi exact asa cum l-ai visat. De la alegerea modelului, compozitiei si a glazurii, si pana la livrare sa, noi ne vom asigura ca tu si invitatii tai veti avea parte de un desert delicios si totodata spectaculos de care sa va amintiti cu drag.

Galerie foto
  • ...
  • ...