Minimal Cofetarie - Bucuresti

Candy bar

Candy bar: de ce este portivit pentru un eveniment?

Cu siguranta ai observat la diferite petreceri o masa decorata impecabil cu felurite dulciuri si delicatese. Candy bar-ul, asa cum este numit, poate fi in centrul atentiei la orice petrecere si poate fi de un real folos gazdei indiferent de ce evenimente este vorba. La ce fel de petrecere poti avea un candy bar si cum este bine sa-l decorezi?

Candy bar CLASIC

Bezele, Macarons, Cupe Mousse Fistic, Cupe Mousse Fructe de Padure, Ciocolatina,Choux Crumble, Choux Chouquette, Miniamandina asortate, Minieclere asortate, Minitarte fructe, Pavlova, Financier, Cupcakes.

Candy bar DELUXE

Gianduja, Rafaello, Ciocolatina caramel si cafea, Tentatie, Tarte mascarpone si zmeura, Paris brest, Panacota, Minibezele, Crocantina, Verina cocos, Ciocolata si zmeura, Macarons, Bezele

La nunta. Cu totii stim cata bataie de cap poate da meniul la nunta, mai ales cand este vorba de dulciuri. Fiecare invitat are propriile preferinte si chelnerii sunt deja ocupati cu principalele feluri de mancare. Pentru a usura munca tuturor, candy bar-ul este cea mai buna alegere. Decorat cu flori si in ton cu tortul miresei, acesta poate contine nu doar bomboane ci si prajituri in miniatura alaturi de marturii dulci pentru fiecare invitat.

La petrecerile copiilor. Cei mici nu au rabdare sa stea la masa si sa serveasca deserturi sofisticate, asa ca un candy bar poate fi salvator pentru adulti. Pentru a mentine micii degustatori interesati, acesta poate contine briose, jeleuri sau chiar o fantana de ciocolata. Copiii vor fi incantati de ocazia de a-si personaliza desertul si se vor bucura de petrecere mai mult ca oricand.

La petrecerile firmei. La aceste evenimente invitatii doresc sa socializeze, asa ca putini dintre ei vor sta la masa asteptand desertul. In plus, de cele mai multe ori se alege un bufet suedez care se potriveste de minune cu candy bar-ul. Acesta poate contine deserturi creative din fructe, trufe de ciocolata pentru cei mai pretentiosi si chiar prajituri cu sigla companiei.

La petrecerile aniversare. Vrei sa servesti invitatii cu ceva dulce, dar in acelasi timp nu vrei sa ai clasicul tort? Ei bine, poti aseza dulciuri pentru toate gusturile pe candy bar. Astfel vei scapa de corvoada de a servi fiecare invitat cu desert si vei avea suficient timp pentru a sta alaturi de cei dragi. In plus, fiecare va avea ocazia sa-si aleaga ce si cat doreste si invitatii care nu se cunosc deja vor avea ocazia sa o faca in fata candy bar-ului.

Indiferent de unde, cand si ce gen de petrecere organizezi, candy bar-ul este elementul perfect pentru a salva timp si energie. In plus, decorat intr-un mod profesionist va oferi o alura sofisticata sau jucausa intregii incaperi, in functie de preferintele tale si tematica evenimentului.

Galerie foto
  • ...