Came Romania - Automatizari porti, bariere automate, automatizari usi de garaj, Buftea / Ilfov

Sisteme complete de automatizare pentru porti

Sisteme complete de automatizare pentru porti

batante, glisante, usi de garaj si radio comanda.

Sisteme complete de automatizare pentru porti glisante cu greutate cuprinsa intre 300kg—400kg..Ofera avantajul unei instalari simple si precise, realizabila in scurt timp, cu o tehnologie care asigura protectie absoluta.Siguranta sistemului se adapteaza perfect la diferite nevoi de montaj.

Sisteme complete de automatizare pentru porti batante cu latimea canatei pina la 1,8 m, 2,3 m si 3 m...Ofera avantajul unei instalari simple si precise realizabila intr-un timp scurt cu o tehnologie care asigura protectie absoluta. Siguranta sistemului se adapteaza perfect la diferite nevoi de montaj.

Sisteme complete de automatizare pentru usi basculante si usi sectionale..                                    Ofera avantajul unei instalari simple si precise, realizabila intr-un timp scurt, cu o tehnologie care asigura protectie absoluta. Siguranta sistemului se adapteaza perfect la nevoile de montaj.

Sisteme complete de comanda si radio comanda...Ofera avantajul unei instalari simple si precise realizabila intr-un timp scurt cu o tehnologie care asigura protectie absoluta. Siguranta sistemului se adapteaza perfect la diferite nevoi de montaj.

Galerie foto
  • ...