Came Romania - Automatizari porti, bariere automate, automatizari usi de garaj, Buftea / Ilfov

Sisteme de parcare

Automat de plata pentru sistemele de parcare

Un sistem complet de gestionare a platilorde stationare. Este ideal pentru activitati degestiune a platilor datorita interfetei prietenoaseSi a ecranului prin atingere prin care se poateselecta limba dorita din cele 9 limbi disponibile.Acesta este echipat si cu un dispozitiv pentruEliberarea restului in monede de 50 bani.Plata se poate face atat prin monede de 50 de Bani Cat si prin bacnote cu valoarea maxima de 10 lei.

 

 

pliant

        Pana la 10 000 de utilizatoriUn sistem complet de gestionare a platilorde stationare. Este ideal pentru activitati deservice deoarece poate controla fluxul platilorefectuate si siguranta tranzitului.Oricare dintrecomponentele modulare Came se potriveste sise poate adauga suplimentar atunci cand doritisa extindeti sistemul pentru a intampinanevoile moderne de parcare.Tehnologie 24 V

Descopera avantajele exclusive, pe care numai un operator CAME, 24V, (joasa tensiune) poate furniza. Performanta si siguranta pentru tine.

» continuare

Siguranta

Came pune la dispozitie, de la un timp, o gama completa de operatori automatizati care sunt testati EN si gata pentru a fi certificati pe loc de catre instalatori.

» continuare

 Alte pagini WEB Came

  • » CAME World

 

 

Sistem automat de parcare inovativ orientat spre  viitor.

 

O solutie modulara creata special pentru a satisface cerintele parcarilor automate de toate dimensiunile. 

 

      p

Galerie foto
  • ...