Came Romania - Automatizari porti, bariere automate, automatizari usi de garaj, Buftea / Ilfov

Usi automate

Sisteme automate si accesorii pentru

usi automate pietonale.

 

 

Usi automate si automatizari pentru usi glisante si batante automate

Rodeo                                        Pentru usi automate pina la125 Kg/can.                                          RODEO raspunde nevoilor moderne de design                                          atunci cand vine vorba de bariere                                          arhitecturale. Acesta este un operator de 24                                          Volti care poate rezolva orice problema                                          existenta in gestionarea traficului pasajelor                                          din zone colective precum: aeroporturile si                                          centrele comerciale sau din  zone publice                                          precum hotelurile si bancile.Fly                                                 Pentru usi batante de pana la 1,2 m canata.                                        Usile moderne batante de astazi pot fi                                        automatizate multumita companiei FLY.                                        Automatizarea se poate face pentru o canata                                        sau pentru doua canate. Caracteristica sa                                        multifunctionala permite o instalare usoara                                        fiind ideal pentru destinatii precum centrele                                        medicale, spitale sau constructii civile.Corsa                                           Pentru usi glisante pana la 75 Kg canata.                                         Operatorii pentru usi glisante sunt in ziua                                         de azi un sprijin viabil pentru decorul si                                         designul modern si atunci cand spatiul este                                         o problema. CORSA reprezinta solutia ideala                                         pentru gestionarea rationala a spatiilor                                         comerciale, rezidentiale si de service.

pliant

Accesori                                                   Accesorii pentru usi automate                                         Accesoriile sunt un necesar pentru                                         completarea usilor automatizate                                         Indiferent de tipul usilor : culisante sau                                         batante. Tipurile de accesorii pot fi :                                         radare cu infrarosu, senzori, platouri de                                         pardoseala sensibile, micro-fotocelule cu                                         infrarosu, si alte dispozitive, acestea fiind                                         doar cateva exemple.

Produse

Top

 

 

 

 

 
  • Accesorii
  • » Siguranta
  • » Comanda
  • » Comanda Radio
  • » Parcari
  • » Sisteme complete
  • » Accese industriale
  • » Usi automate
  • » Home automation
  • » Control acces
  • » Porti glisante
  • » Porti batante
  • » Usi de garaj
  • » Bariere automate

  Alte produseTehnologie 24 V

Descopera avantajele exclusive, pe care numai un operator CAME, 24V, (joasa tensiune) le poate furniza. Performanta si siguranta pentru tine.

» continuare

Siguranta

Came pune la dispozitie, de la un timp, o gama completa  de operatori automatizati care sunt testati EN si gata pentru a fi certificati pe loc de catre instalatori.

» continuare 

 

 

Alte pagini WEB Came

  • » CAME World

 

 

 

Top

Home | CAMEWorld | Privacy

Copyright © 2007 CAME. All rights reserved. VAT no. 03481280265

pliant

pliant

Mi                                                 Sistemul de iesire antipanica                                    In zonele publice sau oriunde pot aparea                                    situatii de urgenta, manerul de iesire                                    antipanica este indispensabil pentru usile                                    glisante automatizate. Aceasta optiune iti                                    permite suplimentarea usilor glisante pentru                                    iesire de urgenta.S40                                                  Profile pentru structura usilor                                        Design-ul profilelor S40 de la CAME                                        confera usilor un mare avantaj acolo unde                                        se cere, cum ar fi centrele comerciale.                                        Aliniamentul se potriveste perfect cu sistemul                                        antipanica. Se asambleaza cu usurinta si nu                                        necesita operatii particulare.

Galerie foto
  • ...