Bivemar Construct - Comercializare si montaj tamplarie PVC si Aluminiu, Magurele / Ilfov

Rulouri exterioare

Rulourile pentru ferestre diminueaza intr-o masura considerabila pierderile de caldura si poluarea fonica. Rulourile exterioare protejeaza eficient impotriva radiatiilor solare, a efractiilor si a privirilor indiscrete.

Rulourile pentru ferestre ofera utilizatorului functionalitate sub multiple aspecte. Sistemul de rulouri poate fi utilizat in orice situatie indiferent daca este vorba de renovari sau de constructii noi.

Etansarile prin perie si garnituri din sinele de ghidaj impiedica aparitia zgomotelor la inchiderea si deschiderea ruloului.

Lamelele rigidizate din aluminiu asigura o exploatare optima. Rulourile exterioare transforma locuinta dumneavoastra intr-un obiectiv greu de patruns pentru infractori. Rulourile exterioare sporesc timpul necesar pentru a patrunde in locuinta si de aceea cei mai multi infractori au tendinta de a evita aceste case.

Rulouri exterioare suprapuse

Rulourile exterioare suprapuse oferă posibilitatea instalării casetelor covoarelor de lamele deasupra tamplăriei. Casetele pot fi finisate si aduse la aceeasi culoare atât cu peretii interiori, cat si cu cei exteriori.

Rulourile exterioare suprapuse permit desfacerea partii de jos a casetei pentru o intretinere usoară si fara deteriorarea finisajelor.

Rulouri exterioare aplicate

Rulourile exterioare aplicate reprezintă solutia ideala pentru instalarea sistemelor de umbrire pe tamplaria existenta.

Designul casetei se armonizeaza perfect cu restul detaliilor fatadei pe care sunt montate.

Rulourile exterioare din aluminiu sunt actionate cu snur sau panglica dar la cerere ele pot fii dotate cu motor ce poate fi actionat cu buton sau cu ajutorul unei telecomenzi.

Galerie foto
  • ...