Bivemar Construct - Comercializare si montaj tamplarie PVC si Aluminiu, Magurele / Ilfov

Profile Rehau Euro-Design 70

 

Profilele REHAU Euro-Design 70 combina performantele crescute ale ferestrelor de înalta calitate cu o investitie inteligenta. Pe scurt, investesti o suma corecta care nu îti afecteaza bugetul. Desigur, te bucuri de ferestre premium cu ajutorul carora poti salva cu pâna la 75% din pierderile de energie pe care le aveai pâna sa alegi schimbarea ferestrelor vechi.

Caracteristici tehnice si performante : 

  • material profil: PVC
  • coeficient de izolare termica: Uf pâna la 1,3 W/m²K
  • clasa de izolare fonica: 4
  • protectie antiefractie: WK2
  • grosime profil: 70 mm
  • latime vizibila profil: 96 mm
  • numar de camere constructive: 5 camere
  • grosime pereti camere: 3 mm
  • garnituri: 2 rânduri
  • feronerie: Roto cu balamale vizibile pe tocul ferestrei
  • pachete de sticla: (min/max, mm) 24 – 40 mm

TERMOPANE REHAU, o solutie ideala de a inlocui ferestrele vechi de lemn sau inchiderea unei case noi. Termopane Rehau se POT folosi si la inchiderea de balcoane de tip LOJA sau chiar si a balconelor mai complexe cu schimbari de unghi variabile sau forme atipice.

Preturile pentru termopanele Rehau difera in functie de tipul de PROFIL ales, de deschideri, de culoare si de cantitatea lucrarii care trebuie efectuata. Mai este importanta si locatia unde se efectueaza montajul. Ca exemplu, in Bucuresti veti avea intodeauna cele mai bune preturi.

Geamurile termopane Rehau pot avea mai multe tipuri de deschidere, batanta, oscilobatanta, basculanta, culisanta, osciloculisanta in ASA fel incat sa acopere pe deplin cerintele clientilor nostri.

Culorile pentru usile si ferestrele Rehau se impart in culori standard si culori nonstandard. Culorile standard sunt: alb, stejar auriu, stejar inchis, nuc, mahon, wenghe si sunt disponibile CA si fereastra finita in maxim 6 -7zile lucratoare de la lansarea comenzii. Culorile nonstandard sunt toate din paletarul RAL si pot veni in functie de dorinta dumneavoastra fie vopsite fie infoliate.

Asa cum o sa vedeti mai jos profilele termopan Rehau sunt de mai multe tipuri ca si numere de camere de aer si au adancimi de montaj diferite si izolatie fonica si termica diferita:

  • Profilul cu 3 camere de tip Rehau EURO 60 are un coeficient de transfer termic de 1,6 W/mpk si ar trebui folosit la inchideri de balcoane atunci cand mai exista la interior un rand de tamplarie, la hale INDUSTRIALE, ferestre si pereti interiori.
  • Profilul cu 5 camere de tip Rehau euro 70 are un coeficient de 1,3 W/mpk si ar trebui folosit la inchiderea de balcoane si ferestre exterioare la blocuri, dar este eficient chiar si pentru case si vile. Un rol important in componenta ferestrelor termopan il are si armatura cu care este armat profilul,aceasta trebuie sa fie de minim 1,5 mm grosime ca sa poata oferi si o rigiditate a profilului dar si o protectie anti dilatare. E drept ca pentru o mai buna izolare termica unele profile nu se armeaza. De exemplu, Geneo pentru dimensiuni de ferestre normale nu se armeaza.
  • Alt FACTOR care face ca o fereastra termopan Rehau sa fie fiabila este feroneria. De acea noi am ales pentru ansamblele noastre de tamplarie pvc cu geam termopan sa lucram cu FERONERIE Roto Nt. Feroneria este de calitate germana si sunt perfect compatibile cu profilele Rehau.

Avantajele sistemelor de tamplarie Rehau sunt si datorita posibilitatii de a monta diferite pe ele diferite pachete de sticla termopan fie ea monocamerala sau bicamerala. Un termopan bicameral(tripan) creste simtitor protectia termica si fonica. Ca exemplu un tripan cu o grosime totala de 32 mm in care sunt cuprinse doua sticle tratate de tip Low E si 4 anotimpuri si Argon ajunge la un coeficient de transfer termic de 0,5W/mpk, o izolatie aproape de perfectiune.

Termopanele Rehau produse  sunt intodeauna o solutie foarte buna pentru ca sunt realizate de profesionisti si au un raport calitate pret foarte bun.

Galerie foto
  • ...
  • ...