Bivemar Construct - Comercializare si montaj tamplarie PVC si Aluminiu, Magurele / Ilfov

Ferestre Gealan S 8000 IQ

Eficienta economica ca principiu

Sistemul de profiluri S 8000 IQ demonstreaza orientarea consecventa catre piata a GEALAN. Eficienta economica si optimizarea utilizarii materialelor au reprezentat aspectele centrale avute în vedere la constructia acestui sistem de etansare cu o adâncime constructiva de 74 mm – pentru o prelucrare mai usoara si mai eficienta de catre producatorii de ferestre.

  • Adâncimea de constructie de 74 mm asigura o izolatie termica si fonica foarte buna
  • Camera principala de mari dimensiuni pentru sustinerea rigidizarilor voluminoase din otel
  • Geometria profilurilor bazata pe utilizarea rationala a materialelor protejeaza resursele si prin aceasta, mediul înconjurator
  • Un singur element de rigidizare din otel pentru rama, cercevea si stâlpi
  • Optional, climat interior îmbunatatit si confort ambiental sporit datorita sistemului brevetat de ventilatie GECCO – pentru o circulatie controlata a aerului între exterior si interior
  • Disponibil în numeroase nuante acrylcolor si folii decorative (cu aspect de lemn)

Stabilitate: planificare la scara larga

La dezvoltarea sistemului S 8000 IQ, o atentie speciala a fost acordata stabilitatii profilurilor. O dimensiune ridicata corespunzatoare a fost reprezentata de camera principala pentru sustinerea rigidizarilor din otel.

Rezultatul este o rigiditate foarte mare la încovoiere a armaturilor standard, ceea ce constituie un alt avantaj în ceea ce priveste stabilitatea profilului. Astfel, nu mai exista obstacole în calea realizarii elementelor de mari dimensiuni, iar firma producatoare de ferestre poate oferi clientilor ferestre de mari dimensiuni.

  • Înaltimea maxima a elementelor pentru ferestre depinde de latimea ferestrei si de suprafata totala rezultata aferenta.
  • În cazul ferestrelor de mari dimensiuni, elementele ferestrei sunt supuse unor forte puternice.
  • Rigidizarile stabile din otel asigura o rezistenta ridicata la încovoiere si permit construirea unor ferestre de mari dimensiuni.

Structura flexibila cu camere multiple

S 8000 IQ cu 5 camere

  • Stabilitate excelenta datorita rigidizarilor din otel de la nivelul tocului si cercevelelor
  • Foarte usor de curatat datorita faltului de mari dimensiuni al tocului
  • optional, disponibil în varianta încastrata, cu sipca pentru sticla cu înclinare dubla sau în varianta semi-încastrata, cu sipca rotunda pentru sticla

S 8000 IQ cu 6 camere

  • Izolare termica excelenta datorita celor sase camere de la nivelul tocului si cercevelei
  • Foarte usor de curatat datorita faltului de mari dimensiuni al tocului
  • optional, disponibil în varianta încastrata, cu sipca pentru sticla cu înclinare dubla sau în varianta semi-încastrata, cu sipca rotunda pentru sticla

Usa de intrare în cadrul sistemului S 8000 IQ

Rigidizari din otel de mari dimensiuni

Pentru îndeplinirea cerintelor statice necesare, GEALAN a dispus barele de distantare aferente usii sale pentru locuinte din cadrul sistemului S 8000 IQ în asa fel încât acestea sa poata sustine elemente de rigidizare de dimensiuni cât mai mari. Datorita acestei pozitionari speciale a barelor de distantare la o adâncime constructiva de 74 mm, poate fi utilizat un element din otel cu o rigiditate la încovoiere cu 30% mai mare. Elementele de rigidizare­ sunt frezate în prealabil pentru o montare rapida a broastei­. Suporturile pentru ­praguri a caror eficienta a fost deja dovedita în cadrul celorlalte sisteme GEALAN asigura si în cazul profilului S 8000 IQ o îmbinare optima dintre cadrul­ usii de intrare si prag.

O gama variata de accesorii

Pentru a îmbunatati semnificativ rigiditatea la torsiune si la nivelul colturilor a cercevelei usii de intrare, sunt disponibile coltare de îmbinare cu fixare prin sudura. Gama variata de accesorii permit construirea tuturor tipurilor obisnuite de usi de intrare. În profilul usii de intrare pot fi montate orice elemente de feronerie si sisteme de închidere disponibile în comert, precum si materialele de umplutura disponibile în mod curent pe piata de pâna la 46 mm. Usile de intrare din cadrul sistemului S 8000 IQ pot fi fabricate cu deschidere catre interior sau exterior. Profilul de usi de intrare este disponibil în varianta standard în numeroase nuante acrylcolor si folii decorative (cu aspect de lemn).

Galerie foto
  • ...
  • ...