Biokinetik, Cabinet kinetoterapie Bucuresti

TRATAMENT CU BIOREZONANTA

Investigatia include scanarea fiecarui organ si sistem in parte (cardiovascular, pulmonar, digestive, renal, reproducator,cerebral, osos, muscular, endocrine, organe de simt); depistarea deficientelor de vitamin si minerale din corp, sensibilitati la paraziti, virusi, bacterii si fungi, riscuri de imbolnavire; recomandarea unui tratament naturis personalizat, CD-ul cu imaginea energetica a corpului dumneavoastra, (aura) asa cum este surprinsa ea in momentul scanarii. Sedinta de terapie se refera la echilibrarea si corectare energetica a diverselor disfunctii detectate de aparatul de biorezonanta.

 DETERMINAREA STARII DE SANATATE CU BIOREZONANTA

Determinarea starii de sanatate este sigura, nu prezinta nici un risc pentru pacient, biorezonanta nu are contraindicatii, deoarece sistemul de diagnosticare nu influenteaza in nici un fel organismal, fiind recomandat inclus pentru gravide, copii si batrani. Acest tip de investigatie cu biorezonanta nu necesita recoltarea de probe de sange, urina sau tesut, este neinvaziva, neiradianta, nu utilizeaza ingerarea de subsatante. In timpul investigatiilor se emit unde electromagnetice ce strabat organismal, iar la iesirea din corp sunt inregistrate si analizate pe computer. Fiecare celula, organ sau substanta (hormone, vitamin, enzima, toxina, etc) are o semnatura unica, cuprinzand 55 masuratori electrice diferite. O alta capacitate a aparatului de biorezonanta este aceea de a putea depista predispozitia (riscul) pentru o anumita afectiune.

 TRATAMENT CU BIOREZONANTA

 Terapia cu biorezonanta si metaterapie consta in corectarea functiei alterate a organelor si a sistemelor. Are loc neutralizarea functiilor patologice si se restaureaza starea fiziologica a organismului, influenteaza producandu-se pana la nivel celular. Aceasta metoda permite sa se trateze o multime de afectiuni fara a se recurge la produse farmacologice dar si in parallel cu folosirea tratamentului prescris de medic. Este cunoscut ca activitatea orcarui fiinte vii, este insotita de aparitia unui mic curent frecvential in relatie cu polii electrici si magnetici.

 DIAGNOSTICARE SI TERAPIE PRIN BIOREZONANTA

Foarte simplu si fara riscuri: numai 15-20 de minute dureaza consultatia cu aparatura ultramoderna de biorezonanta. Imaginile inregistrate sunt interpretate, determinandu-se apoi compatibilitatea cu diferite medicamente, alimente, produse natural etc. Metoda noua de diagnostic rapid, biorezonanta este o investigatie neinvaziva si fara emisii de radiatii.

Programeaza-te acum la o investigatie cu biorezonanta! Electrosomatograf.

Galerie foto
  • ...