Axiven Pest Control servicii profesioanale DDD Bucuresti, Ilfov

Servicii Fumigare

Fumigarea este metoda cea mai rapidă si eficientă de dezinsectie a spatiilor si a produselor pentru a lupta impotriva insectelor si de a asigura exterminarea insectelor in toate etapele lor biologice (ou, larva, pupa,insecte mature).

Această metodă este folosită pentru dezinsectia de:

• produse, cum ar fi cereale, făină, legume, nuci, ierburi, tutun, etc

• mobilier, lemn si constructii rezidentiale din lemn

• depozite si silozuri cu ajutorul metodei inovatoare J-SYSTEM.

Toate aplicatiile sunt realizate tinandu-se cont de problemele de securitate. Personalul nostru special instruit si cu experien?ă in domeniu lucreaza sub supravegherea inginerilor agronomi si chimisti ai firmei noastre.

Procesul fumigarii implică trei etape. Inainte de aplicare, se face o verificare a etanseitătii spatiului pentru a preveni scurgerea de substante. Apoi, substanta fumiganta se disperseaza in spa?iu pentru o perioada suficient de mare pentru a distruge in intregime cuiburile de insecte. După fumigare, specialistii Axiven Pest Control efectueaza un audit pentru a stabili dacă spatiul este adecvat aerisit pentru a fi utilizat de oameni.

ETAPELE DE EFECTUARE A GAZARI Control al spatiului ce urmeaza a fi fumigat Etansarea spatiilor Blocarea de acces a personalului Aplicarea de AGROXIN Spatiul ramane sub tratamentul cu fosfina pentru o perioada de timp, perioada ce depinde de temperatura si umiditatea mediului. Aerisirea spatiului Colectarea rezidurilor procedurii de fumigare Eliberarea spatiului

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213133530
Calea Bucurestilor, Nr. 305A4, Otopeni, judetul Ilfov
Distribuie