Axiven Pest Control servicii profesioanale DDD Bucuresti, Ilfov

Dezinsectia Termica

Descrierea proceduri aplicatiei termice

Preincalzirea: perioada in care ne-am propus sa creasca temperatura in spatiul respectiv, tinta fiind stabilizarea temperaturii , peste 50,5°C. Durata de preincalzire depinde de temperaturile mediului.  In acest stadiu exista o mobilitate mare a insectelor atunci cand temperatura ajunge in jurul valorii de 40° C.

Incalzirea: faza in care se realizeaza dezinsectia propriu zisa vizeaza mentinerea temperaturii constant peste la 50,5°C. Aceasta perioada dureaza 20 de min si este perioada in care se realizeaza eliminarea tuturor etapelor de viata a insectelor chiar si daca acestea sunt in cele mai inaccesibile locuri. In timpul sesiunii de incalzire nivelul de umiditate al spatiului scade la niveluri foarte joase.

Conditia esentiala a aplicatiei este sursa de alimentare trifazica necesara pentru alimentarea a unitatiilor termice. Sursa de curent trebuie sa fie amplasata la o distanta maxima de 10m-20m de agregat

Monitorizare

Temperatura operatiiuni este monitorizata pe tota durata tratamentului. Succesul operatiei de tratament termic este mentinerea temperaturi la 50°C-55°C pentru o perioada de timp care depinde de tip si marimea spatiului tratat. Monitorizarea se efectueaza cu ajutorul senzorilor de monitorizare de temperatura care sunt amplasate in container. Temperaturile se inregistreaza in sistemul de monitorizare IMONIT prin care sunt raportate catre partile interesate.

Siguranta in timpul tratamentului

Pentru motive de siguranta este interzisa aplicarea metodei pe recipiente de gaz sub presiune (ex. Extinctoare) si pe orice tip de produs care nu rezista temperaturi pana 55°C (ex. produse alimentare). In cazul in care aceste componente nu se pot indeparta, ele vor fi izolate cu materiale speciale de izolare altfel aplicatiei devine imposibila.

Avantajele metodei Nu este toxica si este sigura atat pentru cei care o aplica cat si pentru cei care utilizeaza Nu este chimica ?i se utilizeaza o cantitate minima de pesticide in spatiile vizate In spatiile vizate nu raman substante chimice in urma tratamentului Insectele sunt eliminate chiar daca acestea se afla in sparturi de perete sau in cele mai inaccesibile locuri Observarea locurilor pe unde ies insectele ne poate furniza informatii despre spatiile unde stau ascunse insectele Tratamentul se poate aplica in diferite sectoare din fabric fara a intrerupe activitatea lor

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213133530
Calea Bucurestilor, Nr. 305A4, Otopeni, judetul Ilfov
Distribuie