Axiven Pest Control servicii profesioanale DDD Bucuresti, Ilfov

Servicii Deratizare

Obiectivele noastre principale sunt lupta cu orice fel de rozătoare care pot invada un anumit spatiu si luarea de măsuri de precautie pentru a preveni posibilele infectări.

Etapele pe care le urmăm în proiectarea si punerea în aplicare a programelor de exterminare sunt:

- inspectia spatiilor si identificarea punctelor critice de control,

- crearea unei retele de sta?ii de intoxicare si capcane de prindere cu suprafata adezivă care au partea superioara transparentă făcand astfel posibilă inspectia.

Ulterior, specialistii nostri efectuează vizite de monitorizare si raportează periodic rezultatele. Prin intermediul sistemelor informatice, analizăm informatiile stranse si luăm măsurile corective necesare pentru a găsi solutia finală. Controlul eficient al rozătoarelor e important pentru orice afacere iar rozătoarele prezinta un risc pentru sănătatea oamenilor pentru că pot transmite, prin urină, boli care se pot lua prin contactul cu suprafata infestată. Tehnicienii nostri bine pregătiti si cu experientă vă pot consilia cu privire la rozătoare precum si asupra metodelor adecvate pentru a preveni o infestare. Dacă o problemă apare, acestia vor folosi metode eficiente de control a rozătoarelor, utilizand cea mai modernă tehnologie. Astfel veti beneficia de solutii unice si inovatoare impotriva rozătoarelor.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213133530
Calea Bucurestilor, Nr. 305A4, Otopeni, judetul Ilfov
Distribuie