Gunea Cabinet Avocat

Dreptul familiei

Tu si partenerul/partenera tau/ta de viata ati decis sa va despartiti? Iti doresti ca divortul si partajul sa decurga lin, fara complicatii si obstacole inutile? Situatia este mai complicata atunci cand la mijloc se afla si un minor. Pentru ca procesul de judecata, de divort, partaj, de stabilire a modului de exercitare a autoritatii parintesti asupra copilului sa aiba in final un rezultat multumitor, ai nevoie de un avocat specializat in dreptul familiei. Noi iti oferim un avocat specializat in toate aceste spete care te poate indruma pe parcursul procesului.

Stim cat de greu este atunci cand viata, asa cum o stiai pana acum, se schimba drastic si mai stim ca un proces de divort nu trebuie sa arate ca in filmele americane dramatice in care totul se termina cu reprosuri nefondate, urlete si copii plangand in hohote. Lucrurile pot decurge si altfel si, de multe ori, intr-un proces de divort reusit, un rol important il joaca avocatul profesionist. Cel mai bun indrumator in orice fel de procedeu juridic este avocatul, iar noi iti oferim un sprijin sincer si concret, pentru ca tu sa nu iti incarci mintea cu si mai multe probleme.

Avocatul de dreptul familiei este specialistul la care apelezi atunci cand doresti sa intentezi procesul de divort de partenerul de viata cu care esti casatorit in mod legal. De la intocmirea actelor necesare pentru acest proces, pana la sfaturi clare si recomandari si pana la insotirea in sala de judecata, avocatul iti este principalul ajutor. Nu este nevoie sa iti faci griji pentru intocmirea actelor, fiindca un bun avocat este cel care cunoaste intreg dosarul necesar pentru intentarea unui divort. Daca deja ai apucat sa depui actele necesare si abia apoi te-ai gandit sa contactezi un avocat, acesta poate arunca oricum o privire peste acestea si te poate indruma daca nu ai depus suficiente documente sau le-ai depus pe cele gresite.

De asemenea, avocatul te pregateste pentru procesul de divort. Mai exact, iti explica la ce sa te astepti, te indruma asupra comportamentului si tinutei pe care sa le prezinti in tribunal. Chiar daca poate parea pueril, atitudinea din timpul procesului iti poate aduce bile albe. Asadar, avocatul iti va explica importanta atitudinii calme si serioase si te va sfatui inclusiv cum sa te imbraci pentru a face o impresie buna. Uneori, simpla alegere a hainelor poate demonstra un punct. De exemplu, daca ti se aduc acuze nefondate in timpul procesului cum ca ti-ai neglija total familia alegand sa locuiesti sub un pod in loc sa locuiesti cu partenerul in domiciliul conjugal, faptul ca esti curat si imbracat la patru ace contrazice vizibil aceasta afirmatie.

Daca este vorba de un partaj intre soti, avocatul te va ajuta sa gestionezi dovezile care sa te ajute sa obtii bunurile care ti se cuvin. Atunci cand esti in mijlocul actiunii, te poti simti complesit si sa uiti sa mentionezi anumite aspecte, insa avocatul este acolo pentru a se asigura ca nimic nu este uitat, iar tu pleci multumit mai departe. Un alt aspect pe care tot avocatii de drept familial il gestioneaza este interpretarea actelor judecatoresti emise in strainatate si recunoasterea lor pe teritoriul Romaniei.

Galerie foto
  • ...