Gunea Cabinet Avocat

Drept civil

Ai de recuperat anumite sume de bani? Ai de rezolvat documentele pentru o mostenire ori succesiune? Nu intelegi cum functioneaza partajul judiciar si cel succesoral? O executare silita iti da de cap?

Atunci ai nevoie de un avocat specializat pe dreptul civil! Noi iti punem la dispozitie un specialist care sa iti intocmeasca toate actele necesare pentru ca tu sa duci la bun sfarsit orice interactiune cu institutiile statului.

Dreptul civil se ocupa cu reprezentarea persoanei fizice si juridice in legatura cu institutiile statului roman in multiple spete, dupa cum urmeaza: dreptul de proprietate privata si publica, succesiuni, mosteniri, testamente, donatii si revendicari, evacuari, recuperari si inchirieri, intabulari si ipoteci, tranzactii, activitati de vanzare-cumparare si nu numai. Avocatul nostru iti sta la dispozitie pentru redactarea oricarui contract sau oricarei intelegeri scrise intre parti. Daca astfel de contracte sunt realizate deja, insa ai dubii si preferi ca un specialist sa arunce o privire pe ele, ai venit in locul potrivit! Suntem pregatiti sa iti aparam drepturile in instanta si sa ne asiguram ca ai inteles ce ti se cuvine si ce nu, ca sa poti pleca impacat ca ai facut tot ce se putea face pentru a rezolva neintelegerea.

Fie ca trebuie sa te prezinti in fata unui instante judecatoresti, ori fie in fata unei primarii sau prefecturi, in fata birourilor notariale sau de Carte Funciara ori in fata oricarui Birou de Executor Judecatoresc, apeleaza cu incredere la un avocat de drept civil.

Stim cat de plin iti este programul si ca uneori iti este aproape imposibil sa iti faci timp liber pentru a te ocupa de astfel de proceduri. Daca vrei sa iti pastrezi timpul liber pentru cei dragi, noi ne putem ocupa de la cap la coada de procedeul judecatoresc. In baza unui mandat, ne imputernicesti sa ne ocupam de orice intrevedere la care altfel tu ar fi trebuit sa te prezinti fizic.

Galerie foto
  • ...