Avantaj Consulting - Centrul de Excelenta in Training IT Bucuresti

Design Vectorial - Illustrator

Va invitam la o noua experienta minunata si plina de surprize, intr-o lume fantastica ce ni se asterne in fata ochilor deindata ce deschidem programul Illustrator. Adobe Illustrator a aparut ca un program asociat cu Adobe Photoshop si este specializat in crearea si editarea materialelor grafice vectoriale, in timp ce Photoshop este expert in prelucrarea imaginilor digitale. Illustrator este un program de calitate profesionala in domeniul artei grafice vectoriale, probabil cel mai bun, alaturi de omologul sau, Corel. Asa cum spun chiar cei de la Adobe, cu Illustrator, “creati arta vectoriala frumoasa”.Programul va permite sa creati logo-uri, schite, ilustratii complexe pentru imprimare, web, aplicatii interactive, videoclipuri si mobil.

La curs, veti invata Illustrator de la zero, incepand cu interfata programului si spatiul de lucru, continuand cu organizarea Artboard-urilor si a Paletei Layers - care necesita atentie sporita. Vom realiza operatiuni complexe cu ajutorul Paletei Pathfinder si vom intelege cum functioneaza Paleta Appearance. Pen Tool va deveni prietenul nostru cel mai bun. Cu rabdare vom parcurge majoritatea instrumentelor, pentru fiecare tool in parte vor exista foarte multe exercitii, ne vom juca tot timpul cu forme din cele mai ingenioase si vom arunca stropi de culoare in toate fisierele noastre. Swatches, gradienti, mesh, Color Harmonies, Live Paint Tool, efecte 3D, toate vor ramane fara secrete. De la simplu la complex, ne vom familiariza cu programul si il vom cunoaste indeaproape.

Extrem de versatil si incredibil de creativ, cu miliarde de optiuni si setari, Illustrator face parte din categoria: easy to learn, hard to master. Si, am putea noi adauga, easy to fall in love with! Pentru a urma acest curs este recomandat sa detineti cunostintele de la cursul de Grafica nivel 1(de preferat la firma noastra).

Galerie foto
  • ...