Avantaj Consulting - Centrul de Excelenta in Training IT Bucuresti

Machetare DTP si Prepress

Cursul de machetare DTP si Prepress – InDesign se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa se initieze in tehnica DTP si anume pregatirea corecta a fisierelor pentru tipografie.

Dat fiind ca realizarea unor machete complexe presupune utilizarea imaginilor prelucrate in prealabil sau a unor elemente grafice de tip rastru sau vectorial complicate va recomandam sa aveti cunostinte prealabile de Photoshop si Corel.

Acest curs de machetare DTP si Prepress – InDesign vine ca urmare a feed-backului cursantilor nostri, in special al celor care au urmat cursurile de grafica, dar si al firmelor care doresc sa aiba personal specializat intr-un domeniu de actualitate si continua dezvoltare.

In cursul de machetare DTP si Prepress – InDesign se vor studia componentele programului InDesign, cu ajutorul carora veti putea realiza o gama diversificata de prezentare a documentelor.

Alegerea si implementarea componentelor vizuale [elemente rasterizate si elemente vectoriale], precum si integrarea acestora in layout-uri de prezentare, reprezinta o alta zona esentiala tratata cu maxima seriozitate pe tot parcursul cursului de machetare DTP si Prepress – InDesign.

Galerie foto
  • ...