Avantaj Consulting - Centrul de Excelenta in Training IT Bucuresti

Photoshop si Corel - NIVEL I

Scopul cursului de Photoshop si Corel - nivel I este ca la finalul sau sa dobanditi competente in grafica publicitara si, de asemenea, sa va puneti la punct portofoliul, prin proiecte creative, care sa va ajute la angajare sau promovare in cariera. Cursul se bazeaza pe aprofundarea notiunilor si a modului de lucru in Photoshop si Corel, pe descoperirea unor secrete si trucuri interesante din domeniu, dar mai ales pe lucru practic, teme acasa, explicarea, verificarea si corectarea acestora de catre trainer.
NU aveti nevoie de laptop! Avem noi! CURS GRAFICA - incepator (pagina dedicata cursului)

 

Sub atenta noastra supraveghere, cunostintele dvs. in Photoshop si Corel se vor consolida si se vor sedimenta atat de mult incat, intr-un timp relativ scurt, veti fi capabili sa realizati machete complexe, folosind optim resursele ambelor programe: pornind de la coperte de carte, reclame, trucaje, elemente grafice vectoriale si continuand, in cadrul celui de-al doilea modul, cursul de Photoshop si Corel - Avansat, cu realizarea unui Corporate ID.

Creatia si designul implicate in grafica publicitara - Photoshop si Corel, sunt, desi pare un demers spontan, rezultatul multor studii si teorii de comunicare vizuala, sintetizate in forma optima de catre trainerii nostri, care stiu, din propria experienta, pe ce aspecte practice sa puna accent. Scopul nostru este ca experienta dvs. in sala de curs sa fie una cat mai placuta, interesanta, interactiva.

Volumul de informatii foarte mare este sustinut din plin de exercitii si aplicatii, accentul fiind pus pe partea practica. La finalul cursului veti stapani foarte bine programele Photoshop si Corel din punct de vedere tehnic, potentialul dvs. creativ urmand a fi dezvoltat si mai mult la cursul de Grafica – Modul Avansat.

Galerie foto
  • ...