Florescu si Asociatii - Societate Civila de Avocati Bucuresti

Alte servicii oferite de societatea noastra:

In activitatile dumneavoastra de zi cu zi aveti nevoie sa consultati legislatia sau sa incheiati conventii sau contracte pentru a va proteja interesele.

Stim ca timpul dumneavoastra este pretios si ca o deplasare la biroul unui avocat poate fi costisitoare din acest punct de vedere. Societatea noastra de avocatura va pune la dispozitie, online, trei categorii de documente ce va pot fi utile in activitatile curente:

-legislatie;

-contracte;

-cereri si actiuni in instanta.

Actele normative din prima sectiune sunt prezentate in variante actualizate periodic. Totusi, unele din ele pot suferi modificari, recomandarea noastra fiind de a ne solicita o varianta actualizata in cazul in care sunteti interesat de continutul unui anume act normativ. Documentele din aceste categorii se gasesc in modulul de descarcare documente accesibil in meniul din stanga paginii.

In cazul in care nu reusiti sa identificati in lista de documente preexistente contractul care va intereseaza, nu ezitati sa ne contactati. Modelele puse la dispozitie sunt orientative; este posibil sa nu gasiti un document care sa fie cel mai potrivit pentru situatia dumneavoastra. In aceasta situatie, ne puteti contacta pentru un contract sau o cerere personalizata, contra unui onorariu stabilit de comun acord, in raport de complexitatea acestuia.

Modalitatea de achitare a onorariului se stabileste de la caz la caz, acesta putand fi achitat in numerar la sediul biroului nostru sau prin virament.

Pentru onorariile percepute veti primi prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire contractul de asistenta juridica avand ca obiect furnizarea documentului solicitat, si factura emisa de societatea noastra.

Av. coordonator Adrian Florescu

Galerie foto
  • ...