Florescu si Asociatii - Societate Civila de Avocati Bucuresti

Proiecte cu finantare UE

Pentru dezvoltarea post-aderare, Romania a fost inclusa in circuitul european al finantarii de proiecte. Aceste finantari sunt continuarea unor programe incepute inca inainte de intrarea in UE (Phare, ISPA, Sapard).

In majoritatea cazurilor fondurile europene nerambursabile acopera doar o parte din valoarea totala a proiectului.

Fondurile nerambursabile nu se acorda in avans, ci doar dupa demararea investitiei si prezentarea unor documente justificative clare.

Este necesar ca dvs. sa aveti capacitatea financiara de a asigura contributia proprie ce revine din costurile eligibile aferente proiectului, cheltuielile neeligible ale acestuia, precum si orice cheltuiala conexa aferenta proiectului.

Trebuie sa aveti sau sa identificati surse de finantare atat pentru a demara investitia, cat si pentru a se asigura continuitatea lucrarilor intre transele de plata.

Din acest motiv, este bine sa aveti foarte clara reprezentarea pasilor pe care trebuie sa ii urmati; noi va putem ajuta cu aspectele juridice si va putem oferi, prin intermediul partenerilor nostri suportul tehnic, financiar si managerial pentru aceste proiecte.

Galerie foto
  • ...