AutorizatieDeMediu.Ro - Servicii profesionale consultanta mediu Bucuresti

Externalizare servicii de mediu

Audit de mediu
Auditul de mediu nu reprezinta o cerinta legislativa in sine dar este realizat in mod voluntar de catre companiile responsabile pentru a identifica gradul de conformare cu legislatia de mediu in vigoare si pentru a pune in practica cele mai bune masuri pentru imbunatatirea performantei de mediu.

 
Responsabil destiune deseuri
Va punem la dispozitie personal specializat in vederea preluarii raspunderii tuturor operatiunilor ce trebuie desfasurate dupa aparitia deseurilor, elaborand, la cerere, si un plan de prevenire a aparitiei deseurilor si de minimizare a costurilor implicite.

 
Consultanta de Mediu
 Va ajutam sa intelegeti legislatia de mediu, sa indepliniti cerintele acesteia oricare ar fi domeniul de activitate si sa creati un mediu de lucru sigur si prosper in cadrul societatii dumneavoastra.


 
Suport si asistenta in timpul controalelor autoritatilor
Noi va putem ajuta cu pregatirea si întocmirea, în timp record, a evidentelor si rapoartelor solicitate în timpul controlului. Rapid si fara bataie de cap din partea dumneavoastra.

 
Externalizare raportari de mediu
Intocmim pentru dvs raportari specifice catre Agentia pentru protectia mediului (gestiunea deseurilor, gestionarea substantelor chimice periculoase, bilant de COV-uri, Rapoarte anuale de mediu, etc);


 
Program de prevenire si reducere deseuri
Putem asigura suportul in vederea identificarii corecte a tipurilor si a cantitatilor de ambalaje, EEE si BA puse pe piata, identificarea celei mai bune solutii de indeplinire a obiectivelor anuale de valorificare a deseurilor de ambalaje/EEE/BA, realizarea relationarii cu OTR-urile/colectorii/reciclatorii implicati pe tot lantul de trasabilitate a deseurilor, intocmirea declaratiilor catre Administratia Fondului pentru Mediu (AFM).

Galerie foto
  • ...