AutorizatieDeMediu.Ro - Servicii profesionale consultanta mediu Bucuresti

Autorizari mediu

Serviciile noastre privind autorizarea in domeniul mediului: autorizatie de mediu, acord de mediu, autorizatii ape, acorduri ape uzate.
În functie de complexitatea si codurile CAEN ale activitatii dumneavoastra, echipa noastra de consultanti va pune la dispozitie servicii complete de mediu, asigurându-va atât garantia respectarii legislatiei în vigoare, cât si  aplicarea unor solutii eficiente si personalizate.
 
 
Autorizatie de mediu
Autorizatia de mediu este documentul obligatoriu emis de autoritatea competenta pentru protectia mediului, prin care sunt stabilite conditiile de functionare ai unei activitati noi sau existente ce are un potential impact semnificativ asupra mediului.

 
Aviz ape
Elaboram Documentatii Tehnice pentru obtinerea Avizului de Gospodarirea Apelor.


 
Acord de mediu
Acordul de mediu cuprinde cerintele specifice in scopul asigurarii unui grad ridicat de protectie a mediului pe perioada realizarii proiectului, inclusiv a organizarii de santier, precum si pe perioada desfasurarii ulterioare a activitatii, demolarii/dezafectarii.

 
Acord ape uzate
Acordul de preluare a apelor uzate (accept de evacuare) este un document emis de catre operatorul serviciului de canalizare pentru utilizator, care stabileste conditiile si parametrii cantitativi si calitativi ai apelor uzate (menajere si/ sau industriale) preluate la canalizarea publica.

Galerie foto
  • ...