Autoporand - Service auto Bucuresti

Geometrie

Service-ul nostru va vine in ajutor cu tehnologie de ultima ora ce permite reglarea unghiului de fuga, fiind una dintre operatiunile cele mai importante pe care orice posesor de autovehicul trebuie sa o realizeze periodic, pentru a preveni aparitia premature a uzurii asupra componentele sistemului de directie si suspensie.

Reglarea paralelismului sau geometria vehicului consta in reglarea unghiurilor rotilor pentru a redevini perpendiculare pe sol si paralele intre ele. Aceasta operatiune este una complexa ce nu poate fi efectuata decat intr-un service auto si doar cu utilaje speciale.

Se recomanda ca la momentul schimbarii oricarui element din cadrul sistemului de directie (bieleta, bucsa, pivot, capat de bara etc.), sau al sistemului de suspensie (amortizor, arc) sa se efectueze geometria rotilor, pentru corectarea eventualelor deficiente care apar odata cu aceste schimbari. De asemenea, la inlocuirea anvelopelor se recomanda echilibrarea acestora si efectuarea geometriei rotilor, stiut fiind faptul ca o anvelopa dezechilibrata conduce nu numai la uzura prematura a acesteia dar antreneaza dupa sine si uzura elementelor sistemului de directie si suspensie.

 

  •  Daca eliberati mainile de pe volan pe un drum drept si masina vireaza usor
  •  Cand se observa uzura prematura a anvelopelor
  •  Daca lovirea un obstacol
  •  Dupa schimbarea unor piese la suspensie sau directie
  •  La schimbarea anvelopelor

 

Galerie foto
  • ...