Autoporand - Service auto Bucuresti

Vopsitorie Auto

Autoporand foloseste numai vopseluri de cea mai inalta calitate, iar rezultatele sunt pe masura, vopseaua Standox reprezentand un adevarat reper in industria auto.

Folosim materiale de calitate cu vechime si referinta in piata.

AUTOPORAND acorda o atentie deosebita asupra cabinei de vopsit si echipamentelor folosite in repararea elementelor de caroserie.

Pentru o lucrare profesionala si calitativa, folosim numai chit si filler STANDOX si polish si smirghel 3M.

Numeroase elemente pot diminua in timp aspectul masinii tale. Daca doresti sa iti revopsesti masina sau sa repari anumite defecte vizuale te asteptam la service-ul nostru pentru servicii profesionale de vopsitorie si retusare. Profita acum de ofertele noastre avantajoase.

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, Autoporand vine in intampinarea clientilor sai cu un laborator echipat de vopseluri Autocolor si STANDOX pentru a asigura o calitate ridicata a serviciilor noastre.

Te asteptam la service-ul nostru, unde mecanici profesionisti te vor ajuta cu sfaturi si idei pentru a-ti rezolva cel mai eficient problema.

RetusuriSiPolishProfesional

Vopsitorie Totala – Acesta este un tip de vopsitorie bazata pe retusuri in zonele afectate si slefuirea total a pieselor in cauza.

Este esential ca zona afectata sa fie mica si sa fie amplasata la una din extremitatile piesei.

Servicii de polisare profesionala – realizate prin slefuirea lacului de pe caroserie in totalitate progresiv cu 3 granulatii abrazive, urmand a se aplica 3 tipuri de pasta de slefuit 3M profesional, rezultatul final fiind simila 90% cu o vopsitorie totala, eliminand zgarieturile superficiale in proportie de 60-80%.

Galerie foto
  • ...