Autoporand - Service auto Bucuresti

Directie

casetededirectie

Autoporand ofera servicii de reparare si reconditionare pompe servodirectie si casete de directie, inlocuind componentele care se uzeaza.

Experienta noastra de peste 15 ani in reconditionari de casete de directie si pompe servodirectie, pregatirea profesionala a echipei noastre, materialele si componentele originale folosite in reconditionare, asigura calitatea serviciilor noastre.

SolutiiAvantajoase

 Firma noastra este specializata in servicii de reparatii casete de directie si pompe de servodirectie pentru autoturisme, autoutilitare si camioane. Reparatia casetelor de directie, a pompelor de servodirectie se realizeaza cu piese de schimb originale.

 Rezolvam aproape orice problema aparuta in buna functionare a sistemului de servodirectie. Rezolvarea unor deficiente de reglaje, disfunctionalitati, functionare intermitenta, functionare cu zgomot sau pocnituri, scurgeri de ulei din caseta de directie sau pompa servo, batai in caseta sau in angrenajul acesteia, blocarea directiei sau orice problema de funtionare este diagnosticata precis si rezolvata de specialistii firmei noastre.

 Garantia oferita, preturile scazute si o buna tehnica pot reprezenta interesul dumneavoastra pentru o buna intretinere a masinii personale sau a flotei companiei dumneavoastra. Toate acestea sunt indeplinite de catre noi la cel mai bun raport calitate/pret din tara.

Garantie12luni

Lucrarilor efectuate de compania noastra li se asigura o garantie de 12 luni, in conditiile in care produsele servisate de noi sunt montate de personal calificat, in service autorizat.

Galerie foto
  • ...