AUM - Cabinet de medicina holistica si psihologie

Psihoterapie

Daca:

  • Esti timid?; Esti gelos. Suspicios sau razbunator?; Ai temeri inexplicabile cu palpitatii si stari depresive?; Suferi de anxietate?; Esti disperat?
  • Ai insomnii?; Esti nehotarat?; Nu stii ce vrei, dar stii sigur de ce nu mai vrei?; Ti-e teama de esec?
  • Ai senzatia ciudata ca ceva rau ti se va intampla ? (anxietate anticipatorie); Preferi sa stai singur, sa nu te amesteci cu ceilalti? (fobie sociala); Te simti vinovat sau responsabil pentru ce li se intampla celorlalti?; Suferi dupa urma unui divort?; Suferi de depresie?
  • Preferi sa te refugiezi in trecut sau intr-o lume imaginara?; Preferi sa iesi cu prietenii in fiecare seara si alcoolismul nu e departe de a face parte din viata ta?; Ti-e frica de intuneric, de caini sau spatii inguste sau de accidente?
  • Esti intolerant, esti posesiv, esti nemultumit de toata lumea?; Numai ceilalti sunt de vina pentru ceea ce ti se intampla?; Ai mania ordinii si a curateniei si esti nemultumit de propria persoana?; Ai diverse fobii?
  • Esti peste masura de corectiv cu cei din jur?; Folosesti medicamente sau antidepresive?; Esti stresta de bulimie si nu i te poti impotrivi?; Menopauza va bulverseaza?; Fiul tau adolescent este coplesit de schimbarea varstei?; Esti afectata peste masura de dezamagirea in iubire?; Ai pierdut pe cineva drag si ti-e greu sa te regasesti?
  • Nu mai ai incredere in propriile decizii si trebuie sa ceri mereu sfatul cuiva?; Te simti abuzat peste masura si nu stii cum sa iesi din aceata situatie?; Somnul nu mai este odihnitor si-ti dai seama ca esti peste masura afectat de stres?; Ai pierdut bucuria de a trai?; Intr-un cuvant, ai probleme cu viata ta?

Vino si vei ragasi liniste, pace, intelegere si armonie cu cei mai buni. Psihologi si psihoterapeuti care te vor ajuta mereu.

Galerie foto