AUM - Cabinet de medicina holistica si psihologie

Coloroterapia

Cu ajutorul Aparatului Bioptron sau Dispozitivului SCIO

(ambele recunoscute de Ministerul Sanatatii - aparate medicale)

 

Avem nevoie de culori pentru ca acestea sunt echivalente cu viata. Culoarea este unul dintre elementele fundamentale ale existentei umane. Ele ne influenteaza deciziile, starea de spirit, relatiile interumane si chiar sanatatea.

Fiecare culoare are o anumita proprietate, care se raspandeste in mediul inconjurator.

 

Rosu: creste pofta de mancare, vitalitatea, puterea, curajul, pasiunea, agresivitatea si impulsivitatea. Stimuleaza functionalitatea glandelor sexuale.E un remediu impotriva melancoliei de toamna, alunga tristetea si emotiile negative, este un bun energizant si degaja caldura.

Atentie! Creste nivelul de nervozitate, agitatie, sters.

 

Portocaliu: Este cea mai creativa culoare, diminueaza starea de oboseala. Stimuleaza asimilarea mai rapida pe plan mental a ideilor noi, creeaza senzatia de veselie si bunastare, contribuie la tratarea anemiei. Are o energie terapeutica pozitiva si are puternice proprietati afrodiziace.

Atentie! Creste agresivitatea si e contraindicat in starile de stres.

 

Galben: Este un digestiei. Este foarte eficient in cazul oboselii psihice si elimina apatia si teama. Echilibreaza, linisteste, disciplineaza mintea si corpul, ajuta la controlarea propriilor fapte. Stimuleaza procesele nervoase , creativitatea si optimismul.

Atentie! Creste irascibilitatea si tensiunea.

 

Verde: Culoarea verde este un excelent calmant, combate stresul si ne ajuta sa ne eliberam de idei obsesive. Este un remediu impotriva insomniilor si depresiilor, destinde si relaxeaza corpul si mintea.

 

Albastru: Este culoarea pacii, calmului si armoniei. Reprezinta, de asemenea, autoritatea si increderea. Albastru deschis este foarte eficient pentru inlaturarea agitatiei psiho-emotionale, a acceselor de agresiune, elimina starile de teama si de enervare. Este un remediu in cazul insomniilor, stresului si anxietatii.

 

Violet: Culoarea “regala” asociata cu luxul, creativitatea, spiritualitatea si tot ceea ce este sofisticat. Efect benefic puternic asupra starii mentale, sporeste increderea in sine si forta spirituala. Indeparteaza agresivitatea, tulburari psihice si insomnii. Nu se aplica terapia la copii mai mici de 7 ani.

 

 

      PROGRAMARI LA 0733 314 390 :0747 640 856

Galerie foto
  • ...