AUM - Cabinet de medicina holistica si psihologie

Terapia cu lumanari terapeutice

                 “Sanatatea nu este totul, dar totul fara sanatate este nimic…”

                                                    Schopenhauer

         TERAPIA CU LUMANARI TERAPEUTICE

 

 

      CAZ REZOLVAT 100% SUNT DIRECTORUL ACESTUI CABINET SI VA CONFIRM  CU ACEASTA TERAPIE AM SCAPAT DE NODULI TIROIDIENI FOARTE MARI CRED IN EA SI O RECOMAND PERSONAL EU MA OCUP DE ACEASTA TERAPIE NU COLABORATORII DACA DORITI O PROGRAMARE VA ROG SUNA-TI LA 0733 314 390 .

 

   Terapie foarte eficienta cu rezolvare de cazuri spectaculoase, de scurta durata dupa schema personalizata aplicata de terapeut specializat cu mare ajutor asupra semenilor nostri.

   Lumanarile sunt executate prin procedee manuale, astfel ingloband o mare cantitate de bioenergie. Au o lungime de 23 cm, este in forma de palnie, producand prin ardere efectul de “horn vaccumat”, prin care toxinele acumulate sunt extrase din corpul uman. Tratamentul cu lumanarile terapeutice se aplica nu numai in cazul bolilor avand ca efect secundar durerile fizice, ci si pentru curatarea psihica si spirituala a organismului uman, fara de care nu este posibila revenirea la parametrii de sanatate optima.

   Tratamentul da rezultate in cazurile: cefalee, ameteala, insomnie, oboseala, probleme psihice; boli ale ochilor, urechilor, sinuzite, surzenie; nevralgii, acnee, polipi; raguseala, amigdalita, dureri de gat, de umeri; gusa endemica, noduli ai tiroidei; dureri de brat, bolile aparatului respirator; probleme de inima, bronsite; anemie, tulburari de circulatie, gastrite; scaderea imunitatii, eczeme, oboseala; boli reumatice, constipatie, colita, prostata; probleme ale menstruatiei, impotenta, chisturi ovariene ; tulburari de circulatie periferica, crampe, carcei; hemoroizi, dureri ale vertebrei cocciceane. Imbunatateste digestia si remodeleaza corpul.

 

 

PROGRAMARI LA 0733 314 390  SAU LA 0747 640 856

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...