Asezamantul pentru persoane varstnice Sfantul Andrei - Alba

Cazare- spatiu si dotari

Asociatia „Sfantul Andrei” Barabant ofera cazare în regim de pensiune completa pe un timp ne / determinat cu servicii de asistenta personala non-stop: servicii de cazare, servicii medicale, servicii de îngrijire, servicii sociale si de consiliere psihologica, servicii de alimentatie, etc.

Spatiile de ingrijire sunt dotate cu camere moderne cu doua, trei sau patru paturi. Fiecare camera dispune de baie proprie (dus, chiuveta si WC) si are toate dotarile necesare pentru a asigura confortul beneficiarilor. Curtea interioara este amenajata în asa fel incat aici sa se poata desfasura activitati recreationale si de terapie.

La Asezamântul ”Sfântul Apostol Andrei” din Barabant avem în îngrijire un numar de 56 de persoane vârstnice, cazate în camere cu baie proprie de 2,3 sau 4 locuri. Functionam din anul 2007 si am îmbunatatit continuu serviciile adresate beneficiarilor nostri. Am reusit ca in decurs de 7 ani sa marim capacitatea de cazare de la 24 de locuri in 2007 la 47 de locuri in 2009 (prin amenajarea unui nou imobil) iar in 2014 am ajuns la 56 de locuri in urma unei extinderi finantate din fonduri europene.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0258818113; 0725589804
Str. Cornistei, Nr.12, Alba Iulia, judetul Alba
Distribuie