Asezamantul pentru persoane varstnice Sfantul Andrei - Alba

Despre noi

Activitatea asociatiei a demarat în anul 2007 o data cu construirea unui centru rezidential pentru persoane vârstnice în cartierul Barabant din municipiul Alba Iulia. Centrul, denumit Asezamantul pentru persoane vârstnice Sfantul Andrei 1 (ASA1), avea o capacitate de 24 de locuri si a fost realizat în parteneriat cu Serviciul Public de Asistenta Sociala (SPAS) din subordinea Consiliului Local al Municipiului Alba Iulia.

Pentru a-si extinde serviciile, în 2010 asociatia a amenajat din fonduri proprii, un nou spatiu cu o capacitate de 20 de locuri – Asezamântul pentru persoane vârstnice Sfantul Andrei 2 (ASA 2). În acelasi an, asociatia si-a propus sa dezvolte din nou capacitatea de cazare si sa îmbunatateasca serviciile sociale oferite persoanelor vârstnice, contribuind astfel la cresterea calitatii vietii acestora. Primul pas în directia dorita, respectiv asigurarea conditiilor necesare pentru varstnici, a fost amenajarea celui de-al doilea centru (ASA 2) si ulterior, pentru modernizarea si echiparea infrastructurii existente la ASA 1.

În prezent, prin serviciile oferite, cele doua centre ale asociatiei „Sfantul Andrei” Barabant sunt locul unde batranetea nu mai este o povars! Aici sunt furnizate proactiv, calitativ si durabil servicii sociale adaptate nevoilor pentru 56 de persoane vârstnice din trei categorii de dependenta: independenti fizic si psihic, semidependenti si dependenti total fizic si psihic. În cele doua centre rezidentiale aflate în subordine (ASA 1 si ASA 2),.

Galerie foto
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0258818113; 0725589804
Str. Cornistei, Nr.12, Alba Iulia, judetul Alba
Distribuie