Art Glass Denisa 2000 - Pereti, usi, balustrade, placari si pardoseli din sticla, Jilava / Ilfov

Cabine de dus din sticla securizata

Intr-o lume in care totul functioneaza si se misca din ce in mai repede, cabina de dus este un lucru care intra in componenta baii moderne, dusul servind la curatenia corporala rapida si completa, iar acesta este motivul pentru care credem ca atat modul in care sunt facute, cat si materialele din care se fac, dar si cei care le fac trebuie sa reprezinte intr-un fel sau altul modernitatea. De aceea am ales sa facem cabine de dus din sticla sablata si cabine de dus din sticla securizata, geamul fiind un material discret, care poate pune in valoare spatiul in care este folosit, oferindu-i atat un caracter modern si un aer elegant cat si senzatia de aerisire de care este nevoie fara doar si poate intr-o suprafata atat de mica si inchisa cum este cabina de dus.

Un alt aspect al baii in general, si al dusului in special, este caracterul intim al acestora. Cabina de dus este locul in care, ca sa intri, te dezbraci mai intai de haine, dar si de toata rusinea pe care o ai si de inhibitii, stiind ca esti singur, doar tu cu tine acolo si ca nu te poate vedea nimeni. De aceea credem ca este cunoscut si peste tot in lume ca locul in care oamenii intra si pentru a canta. Oricine ar fi, orice fel de voci ar avea, orice muzica le-ar placea, orice varsta ar avea, orice statut social, orice culoare ar avea ochii sau parul, cand intra in cabina de dus oamenii se simt liberi sa cante. Si de aceea credem ca acest loc in care ne simtim atat de bine cu noi ar trebui sa ne si semene foarte bine si propunem cabinele de dus la comanda si cabinele personalizate, facute intocmai dupa gusturile si placerile dumneavoastra.

Da, cabinele de dus personalizabile credem ca sunt un pas corect si firesc in domeniul nostru, avand in vedere si tot ceea ce se intampla in orice alt domeniu si in orice alta zona de interes, avand in vedere ca orice produs are tendinta de a oferi o experienta cat mai personala utilizatorului sau. Telefoanele incep sa ne recunoasca vocile si atingerea, calculatoarele incep sa ne salute pe nume si sa ne stie preferintele, masinile incep sa vina in orice combinatie de culoare si sa se raporteze cat mai mult la ajustabilitate. Stim ca acesta este clientul zilelor noastre, cel care isi doreste totul facut ca pentru el, iar noi pentru el vrem sa fim personalizabili acum, iar peste ani de zile cine stie ce vom ajunge sa mai facem?
Dupa ce laserul a fost folosit in mediul medical, poate la un moment dat va intra si in cel casnic, iar atunci vom face niste cabine de dus in care oamenii se vor spala cu raze laser in loc de apa. Sau poate ca, pentru economie de timp, lucrurile se vor uni intre ele pentru a putea face mai multe activitati de-o data, iar cabina de dus va fi si pat si oamenii vor fi spalati in somn. Nu avem de unde sa stim, dar deocamdata vrem sa facem lucrurile cat mai modern si cat mai potrivite prezentului in care ne aflam.

Galerie foto
  • ...