Angisan - Centru Medical Bragadiru

Obstetrica-ginecologie

Dr. Alkrayem Nawaf
Medic specialist

Avem grija de sanatatea femeilor!
Obstestrica – ginecologie reprezinta ramura medicinei care are drept obiectiv studiul morfo – fiziopatologiei organelor genitale feminine. Tot aceeasi specialitate medicala vizeaza si procesele biologice care fac posibila reproducerea si tratamentul starilor patologice din sfera genitala.
Obstetricianul are rolul de a supraveghea parcursul sarcinii unei femei, de a participa la nastere, dar si de a o indruma in urmatoarele 6 saptamani dupa nastere. In schimb, ginecologii tin sub supraveghere sanatatea femeilor in privinta aparatului genital pe tot parcursul vietii. In cadrul clinicii Angisan, fiecare specialist isi duce misiunea la bun sfarsit!
Ce reprezinta un consult ginecologic?
In cadrul consultului ginecologic, pacienta va purta o discutie cu medicul specialist, va beneficia de o investigatie pelviana, dar si de un test Papanicolau. Vizitele la medicul ginecolog trebuie realizate anual in cazul femeilor sub 35 de ani, iar dupa aceasta varsta, specialistii recomanda un consult ginecologic cel putin o data pe an sau la indicatiile medicului. 
Consultul ginecologic dureaza aproximativ 20 de minute si este alcatuit din doua parti:
Discutia cu medicul specialist;
Examinarea clinica a starii de sanatate si diagnosticarea, dupa caz.
Vezi lista de preturi
Ce presupune prima intalnire cu medicul ginecolog?
Odata cu intalnirea cu medicul ginecolog, adolescentele trebuie sa valorizeze relatia cu acesta. Mai mult decat atat, scopul acestei intalniri este acela de a preveni posibilele probleme prin vizitele constante la clinica de ginecologie. In cazul adolescentelor, intalnirile cu medicul specialist sunt formate doar din discutii ce vizeaza:
Viata sexuala;
Masuri contraceptive;
Posibilele dereglari ale organelor reproducatoare;
Boli cu transmitere sexuala.

Galerie foto
  • ...