Angisan - Centru Medical Bragadiru

Medicina Interna

Dr. Vaduva Stefan
Medic primar
 
Dr. Popescu Elena
Medic primar

 

Medicina interna este specialitatea ce se ocupa cu diagnosticarea, tratarea si prevenirea bolilor care apar asupra unuia sau mai multor organe interne. Medicii specialisti Angisan sunt mereu pregatiti sa ofere un diagnostic precis si sa trateze afectiuni care se regasesc in intreaga sfera a medicinei interne: gastroenterologie, boli pulmonare, boli autoimune, boli digestive, boli sistemice, boli cardiovasculare, boli de etiologie neprecizata. De asemenea, consultatiile de medicina interna includ afectiunile renale, digestive, respiratorii si osteoarticulare.
Specialistii din cadrul clinicii Angisan privesc fiecare pacient in ansamblu, ofera intotdeauna tratamentul optim si mai mult de atat, sunt dispusi sa ofere sfaturi, dincolo de relatia medic – pacient.
Evaluarea corespunzatoare medicine interne este realizata intotdeauna de catre un medic specialist (medic de boli interne sau medic internist). Acesta are competenta de a tine sub supravghere si de a recomanda tratamente in cazul unor boli ce se afla intr-un stadiu avansat , adesea cu resort polipatologic. Mai mult decat atat, medicul specializat in medicina interna examineaza si ofera tratament bolnavilor oncologici si recomanda investigatii in raport cu starea de sanatate a pacientului, dar in acelasi timp realizeaza un program de recuperare a acestora.

Galerie foto
  • ...