Angisan - Centru Medical Bragadiru

Cardiologie

Cardiologia este ramura medicala care se ocupa cu diagnosticarea, tratarea si recuperarea afectiunilor cardiace. Consultul cardiologic regulat este esential pentru depistarea timpurie a posibilelor probleme cardiace ce pot lua amploare in scurt timp, fara simpteme evidente. Angisan dispune de o echipa de medici profesionisti, specializati in cardiologie. Prin intermediul aparaturii de ultima generatie de care dispunem, personalul medical ofera servicii de diagnosticare moderna, printre care ecografia cardiaca si arteriala la cele mai inalte standarde. Mai mult de atat, medicii sunt pregatiti sa ofere tot suportul pacientilor, astfel incat sa isi imbunatateasca stilul de viata si sa previna eficient afectiunile cardiovasculare.
Asculta-ti semnalele corpului, vei sti cu exactitate cand este momentul sa programezi o consultatie la cardiologie! Contacteaza-ne pentru o programare daca: ai stari de greata, prezinti ameteala si slabiciune, suferi de palpitatii, acuzi durere in piept, ai o respiratie ingreunata, transpiri intens, cresti rapid in greutate si ai picioarele umflate, ai stari de lesin, unghiile sau buzele capata un aspect albastrui.
Trebuie sa retii ca afectiunile cardiace pot semnala adesea functionarea incorecta a altor organe, precum creier, ficat sau rinichi. Medicul cardiolog va putea evalua starea ta de sanatate si va depista daca alte organe conexe sunt afectate. Prevenirea bolilor cardiace este intotdeauna mai simpla de realizat decat tratarea acestora. Consultul cardiologic regulat este indicat sa se realizeze cel putin o data pana la varsta de 40 de ani. Daca nu ai mers la un consult pana acum, te invitam sa faci cunostinta cu cei mai pregatiti medici cardiologi, din clinica Angisan!   

Medicii sunt specializati in urmatoarele ramuri:
Cardiologia interventionala
Electrocardiograma
Aritmologia
Ecocardiografia
Test EKG
Ecografie vasculara
Monitorizare ambulatorie
Test Holter

Galerie foto
  • ...