ALL Inclusive Catering Bucuresti

Catering Industrial

Firma noastra de catering ofera servicii de catering industrial pentru institutii sau companii private:

Livrare mancare calda cu frecventa zilnica sau ocazionala

Mancarea poate fi livrata in diverse forme de prezentare: bulk sau in ambalaje de unica folosinta.

Livrare mancare in ambalaje de unica folosinta

Fiecare preparat de catering  este pus in caserola si fiecare angajat sau copil are pachetul sau.

Acordam o importanta deosebita conditiilor de transport, astfel incat calitatea produselor livrate sa se ridice la cele mai exigente standarde de calitate.  Lista de preparate sunt stabilite alaturi de beneficiari si inseamna un meniu diversificat si adaptat cerintelor.

Printre clientii nostri ce solicita livrare mancare calda in ambalaje de unica folosinta se numara: Scoli, gradinite, firme private ( acestea solcita livrare mancare calda pentru echipa de muncitori sau sedii de firma ), astfel ca efectuam zilnic:

  • Livrare mancare pentru scoli
  • Livrare mancare pentru gradinite
  • Livrare mancare pentru echipe de muncitori
  • Livrare mancare pentru spitale

Despre ambalajele folosite pentru livrare preparatelor catre dvs: 

Recipientele folosite pentru livrare sunt de unica folosinta si sunt avizate de Directia Sanitar Veterinara.

 

Livrare mancare la oala ( Bulk) -Catering Industrial

O varianta alternativa pentru livrare preparatelor in ambalaje de unica folosinta este reprezentata de livrarea produselor calde in recipiente industriale de mari dimensiuni, in sistem vrac ( Bulk) si transportarea acestora in conditii de siguranta si igiena cu ajutorul unor recipienti din inox.

In acest caz  servirea preparatelor impune existenta  in locatia institutiei sau firmei ce a contractat produse de catering industrial a unui spatiu dedicat pentru servirea mesei.

Cui ne adresam ? Catering cu meniu saptamanal pentru angajati, elevi

  • Livrare Mancare calda pentru Firme
  • Livrare Mancare calda pentru institutii publice
  • Livrare Mancare calda pentru scoli, gradinite sau spitale
  • Livrare Mancare calda pentru echipe de muncitori

 

 Catering industrial pentru institutii

Oferta firmei noastre se desfasoara dupa un concept extrem de simplu, dar eficient in acelasi timp: Institutia sau firma Dvs stabileste alaturi de echipa noastra un meniu zilnic / saptamanal pentru angajati. Din acel moment unul dintre obiectivele noastre zilnice va fi reprezentat de pregatirea celor mai gustoase preparate pentru dvs.

Meniu diversificat 

Va oferim un meniu diversificat si echilibrat din punct de vedere caloric.

Ne dorim extrem de mult sa avem clienti multumiti 100 %, astfel ca punem pe primul plan dorintele acestora atunci cand vine vorba de folosirea unor igrediente speciale, schimbarea unor retete sau preparate culinare, astfel incat serviciile de catering oferite de echipa noastra sa insemne o masa delicioasa la pranz pentru echipa dvs.

 

Atentie la detalii..culinare

Suntem atenti in fiecare zi sa preparam cu maxima atentie retetele contractate cu noi, folosim ingrediente naturale iar condimentele industriale si aromele alimentare ce se bazeaza pe conservanti si potentiatori de arome nu fac parte din retetele folosite de echipa noastra de bucatari.

Mancare calda la ora fixa – Cat este de important pentru noi livrarea preparatelor

 

Stim cat de importanta este masa pentru fiecare dintre noi, astfel ca serviciile de catering industrial oferite de echipa allinclusivecatering.ro sunt servite la ora fixa in incinta dvs.  Livrare mancare angajati, mancare gustoasa si naturala.

Indiferent ca este vorba de o unitate de invatamant, o firma sau institutie, livrarea preparatelor la ora fixa reprezinta o prioritate pentru noi.

Noi garantam ca mancare ajunge rapid la dvs, atat de repid incat nu are timp sa se raceasca.

Galerie foto
  • ...
  • ...