ALL Inclusive Catering Bucuresti

Cofetarie - Patiserie-Torturi la comanda

Produse de cofetarie la comanda. All Inclusive Catering va ofera produse de cofetarie si patiserie la comanda, precum si cu servire in toate punctele sale de lucru.

Torturi la comanda

Cel mai apreciat desert este tortul. Astfel ca ne-am specializat in realizarea unei game largi de torturi la comanda. All Inclusive catering raspunde cu drag comenzilor din Bucuresti si ILFOV. Daca nu stiati, tortul are si o zi internationala in care  acest desert este sarbatorit . Pe data de 26 noiembrie sarbatorim tortul 

 

Retete de tort preferate

Tort de fructe

Aceasta reteta de tort este ideala pentru zilele calduroase de vara, fiind racoritor si foarte gustos.  Este compus din pandispan, frisca si fructe proaspete, inghetate sau conservate.

Tort diplomat

Diplomatul este cu siguranta un desert de banchet a carui prezenta este remarcata la sfârtitul secolului XIX pe teritoriul Frantei, Rusiei si Imperiului Austro-Ungar, în special la restaurantele hotelurilor Sacher (Viena) si Gellert (Budapesta). Ca un adevarat Diplomat, acest desert aparut si în România pe lista resturantelor prestigioase în perioada interbelica, a supravietuit tuturor: razboaielor, comunismului, tranzitiei, crizelor de tot felul. ( sursa)

Tort de ciocolata

In mod cert tortul de cicolata este una dintre retetele noastre preferate dintre toate torturile. Va recomandam cu drag acest tort pentru ocazii deosebite. Daca este ornat cum se cuvine, tortul de cicolata are o eleganta deosebita.

Stiai ca ? 

Ciocolata se obtine din arborele de cacao, Theobroma cacao, care creste doar în zona ecuatoriala Arborele de cacao nu poate fi cultivat, pentru ca apar boli care distrug plantatiile în câteva saptamâni. Creste în mod spontan în padurea ecuatoriala. ( sursa )

Patiserie la comanda

Va oferim produse de patiserie la comanda; fursecuri, piscoturi, saratele,buseuri cu brânza de vaci, cu mere, cu vanilie, spirale, etc

Cofetarie livrare gratuita

Compania noastra va poate oferi livrarea produselor de cofetarie-patiserie comandate in locatia aleasa de dumneavoastra. Va rugam sa solicitati informatii supliemtare despre acest serviciu.

Galerie foto
  • ...