ALL Inclusive Catering Bucuresti

Catering Evenimente

All inclusive Catering va ofera servicii de Catering Evenimente Corporate dedicate ocazilor speciale organizate de compania pe care o reprezentati. Stim cat de important este timpul pentru dumneavoastra, astfel ca venim in intampinare cu o oferta dedicata evenimentelor  tip corporate. Dispunem de resursele necesare pentru a raspunde celor mai exigente asteptari, atat cu privire la serviciilor oferite cat si in ceea ce priveste volumul preparatelor culinare comandate.

Catering Evenimente Bucuresti  Dumneavoastra alegeti locatia, noi venim cu cele mai savuroase preparate

Dumneavoastra alegeti locatia perfecta pentru evenimentul companiei, iar noi – Catering Evenimente Bucuresti aducem cele mai bune servicii de catering. Preparatele vor fi  alese impreuna cu dumneavoastra si vor fi adecvate tipului de eveniment pe care doriti sa-l organizati, adaptat bugetului si persoanelor invitate.

Catering evenimente Corporate – Tipuri de evenimente Catering evenimente Corporate – Training si seminarii

Descriere:

Cerintele pentru serviciile de catering dedicate evenimentelor de tipul Training si seminarii au o serie de particulariti;

Cea mai uzuala forma de organizare a serviciilor pentru un astfel de eveniment este urmatoarea: Welcome coffee,coffee-break Standard, Masa de pranz

asigurarea pauzelor de cafea,cat si a mesei de pranz care poate fi servita atat sub forma meniului individual la caserola (pentru economie si spatiu ),cat si sub forma de bufet suedez.

Servirea catering evenimente se va face in  vesela de unica folosinta si prezentarea preparatelor in cazul unui bufet suedez se va face cu ajutorul platourilor,respectiv suporti din inox tip chafing-dish.

Coffee Break – Catering Bucuresti

Coffee Break contine :

  • Cafea
  • Biscuti
  • Bauturi racoritoare acidulate ( Fanta, Coca-Cola, Pepsi )
  • Sucuri naturale ( Fresh-uri de portocole, Grapfruit, mix )
  • Apa minerala si apa plata
  • Miniprajituri
  • Patiserie sarata

*Meniul este ales de dvs, iar pretul variaza in functie de alegerile facute de dvs

Business lunch

Catering Evenimente Bucuresti

Business lunch-ul este un eveniment relaxat, invitatii interactioneaza in mod direct in timp ce cosuma o bautura sau servesc o gustare oferita de firma de catering. Serviciile de catering de tip Business lunch sunt alese pentru a marca un eveniment deosebit de tip corporate; lansarea unui produs.

Prezentare produselor, pentru Business lunch:

Mancarea va fi servita pe platouri si suporti din inox tip chafing-dish ce functioneaza pe principiul bain-marie-ului. Mancarea este mentiunta calda pentru intreaga perioada de desfasurare a evenimentului, reprezentanti firmei de catering vor avea grija ca acestea sa se pastreze in cele mai bune conditii de servire.

Pentru continutul meniului, tarife si oferte va rgam sa ne contactati

Catering Cocktailuri si receptii

Pentru evenimentele de tip Cocktailuri si receptii atmosfera este una relaxata, astfel ca si servirea impune o anumita gama de preparate.

  • Se servesc gustari care se pot manca fara a fi nevoie de tacamuri.
  • Se servesc aperitive gustoase; sub forma de canape sau tartine. 

Catering pentru orice tip de eveniment

Galerie foto
  • ...