Alcon Glazing Systems- Inchideri balcoane, terase, compartimentari sticla, Bucuresti

Inchideri balcoane

Inchiderea unui balcon, a teraserlor, sau a oricarui alt spatiu , cu panouri glisante din sticla, este cea mai buna solutie pentru transformarea spatiului exterior, intr-un spatiu inchis sau semi- deschis, in fuctie de dorintele dumneavoastra. Sistemul de profile de inchidere balcoane este furnizat de C3 Systems, sunt agrementate si certificate CE.

Pe langa functionalitate acest sistem are un aspect deosebit, care se armonizeaza bine cu imobilele construite, pe aceiasi linie a modernului. Sistemul de inchidere cu sticla, nu modifica fatada cladiri, ofera transparenta maxima, fara montanti verticali, toate geamurile culiseaza, asigura izolare fonica, geamul este securizat, putand fi spalate din interiorul balconului sau a terasei.

Intreg sistemul este construit din peste 90 % sticla securizata, restul fiind alcatuit din profile de ghidare, din aluminiu, dispuse numai perimetral, orizontal si vertical, vopsite in camp electrostatic, cu role de glisare pentru fiecare panou in parte.

Etansarea intre panouri se realizeaza cu garnituri din policarbonat , transparente, strangerea panourilor culisante din sticla, se face cu usurinta, iar toate panourile mobile se vor aduna intr-un capat, ocupand astfel mai putin spatiu.

Panourile glisante din sticla, se blocheaza cu ajutorul sigurantei de blocare, pentru a preveni actionarea lor accidentala.

Galerie foto
  • ...