Alcon Glazing Systems- Inchideri balcoane, terase, compartimentari sticla, Bucuresti

Inchideri terase izolate termic

Cine isi doreste sa aiba o gradina in plina iarna ?. Gradina de iarna este oaza de relaxare si recreere pentru intreaga familie, care aduce mai multa lumina, confort si relaxare in viaţa cotidiana.

Calitatea profilelor pentru gradinile de iarna si sticla izolatoare de calitate superioara, transforma o gradina de iarna intr-o oază de recreere, care se poate folosi intregul an ca spatiu de locuit. Diferitele detalii de dotare si variante de constructie ale gradinii de iarna, permit realizarea oricarei configuratii conform dorintelor clientilor.

Variante de deschidere la ferestre, usi care pot glisa sau sa se plieze, pot sa fie plasate si combinate intre ele dupa dorinta clientului. Gradina de iarna dorita, poate fi planificata dupa nevoile si dorintele personale, fiind cunoscute si sub denumirea de Terase wintergarden cu sticla.

Fiind o problema complexa de constructie, executarea unei gradini de iarna are nevoie de o echipa de experti si noi va sprijinim, va consiliem in toate problemele legate de planificare si constructie.

 

Galerie foto
  • ...