Alcon Glazing Systems- Inchideri balcoane, terase, compartimentari sticla, Bucuresti

Inchideri terase neizolate termic

Terasele inchise cu sticla sunt o bucurie toamna, cat si in celelalte anotimpuri, indiferent de vremea de afara, devenind locul ideal pentru intreaga familie.

Geamurile mari ofera lumina pe tot parcursul zilei, neintunecand restul casei.

Acest spatiu protejat cu profile din aluminiu pentru inchidere de terase si luminat intens prin sticla securizata sau laminat securizata, care inunda cu lumina si soare chiar si iarna, se poate folosi intregul an si ca spatiu suplimentar de locuit, destinat relaxarii si petrecerii timpului liber.

Terasele inchise cu sticla sunt o bucurie toamna, cu paleta de culori , de care vei profita zeci de ani , cu anotimpuri si conditii meteorologice diferite, fiecare cu frumusetea lor.

Stabilitatea mare ?i rigiditate la incovoiere, aspectul unic si elegant, protectia la ploaie si vant , caracterizeaza profilele noastre, executate exclusiv din aluminiu, produse de TS ALUMINIUM, la standarde europene.

Profilele specifice si accesoriile, permit abordarea configuratiilor optime, corelat cu designul cladirii, prin combinarea peretilor din sticla, ferestre si usi si chiar usi glisante sau armonice. Sistemul nostru de inchideri terase nu necesita intretinere si ingrijire, si sunt durabile si rezistente la intemperii.

Puteti sa va realizati visele simplu, apeland la un expert al firmei noastre, care pornind de la configuratia cladirii , destinatia planuita de dvs pentru acest spatiu, va sprijina si va consilieaza in alegerea solutiei optime pentru amenajarea si inchiderea unei terase cu sticla.

Sa nu uitam ca amenajarea unei terase este o solutie potrivita de a folosi spatiul exterior, atat vara cat si iarna.

Galerie foto
  • ...